Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ vs Μάριμπορ (Στιγμιότυπα)

Τελείωσε πριν λίγο ο 1ος Ευρωπαϊκός αγώνας της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για την ομάδα μας. Δεν είναι θετικό το 1-1 γιατί δεν είναι νικηφόρο και δεν είναι θετικό γιατί δεκτήκαμε γκόλ. Με την εξέλιξη του αγώνα δηλώνουμε οτι ΝΑΙ μας στέρησε τη νίκη ο Ουκρανός διαιτητής που έκλεισε τα μάτια του σε καθαρό πέναλτυ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ενώ σε άλλες φάσεις ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δέτε τα στιγμιότυπα του αγώνα! Τα σχόλια δικά σας:

Πολύ καλό το ΑΠΟΕΛ το πρώτο ημίχρονο! Υπέροχο γκόλ απο τον Ίσμα. Το δεύτερο ημίχρονο γίναμε αδρανείς απο το 55ο λεπτό και για περίπου 20λεπτά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρία ενώ αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να με μια πολύ μέτρια ευκαιρία και να σκοράρει απο το πουθενά. Μπορούσαμε να είμασταν πιο προσεκτικοί και σίγουρα μια αλλαγή γύρω στο 60 αντί στο 73 ίσως να διαφοροποιούσε τα πράγματα.

Ο Σέρτζιο διάλεξε το 4-4-2 με τον Ίσμα και τον Μαντούκα κορυφή κάτι που δεν περίμεναν πολλοί οπαδοί μας. Δεν περίμεναν επίσης και τον Αλεξάνδρου, πολλοί λένε ότι ίσως να έκανε διαφορά αν απο την αρχή στη θέση αυτή προοριζόταν ο Αλωνεύτης λόγο ταχύτητας. Αυτά να τα δεί ο προπονητής μας που καλείτε να διορθώσει τα λάθη της ομάδας και να έρθει πιο έτοιμος στον επόμενο αγώνα που θα γίνει την Τρίτη.

Μπράβο στον ΑΠΟΕΛίστικο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμο που έδειξε βροντερά το παρών του απόψε στο καμίνι ΓΣΠ! Μπράβο στη νότια που ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς και όλο το κόσμο που βοήθησε την ομάδα με τη φωνή και το πάθος του!

 Απολαύστε ένα βίντεο απο τους ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ:

 

 1004909_523386294401464_603428741_n

Like
Share
Tweet