Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ vs Aalesunds FK: Ακόμα μια πρόκληση

Αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες Ήδη βρισκόμαστε στο δεύτερο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε τη Άαλεσουντ, ομάδα από την κρύα Νορβηγία. Θέλουμε καθαρή νίκη στο σπίτι μας για να μπορέσουμε να πάμε στο εκτός με την ψυχολογία στα ύψη και να έχουμε την πρόκριση στο «τσεπάκι». Ο προπονητής τους ανέφερε στα διάφορα sites ότι δεν μας φοβάται. Δεν νομίζω άλλος προπονητής από τις ομάδες που παίξαμε στους ομίλους του Champions League Πορτο, Ζενίτ, Σιακτάρ, Real κτλ να ήρθε και να είπε το ίδιο. ΘΕΛΩ ΔΙΑΣΥΡΜΟ! Προσωπικά, προτιμώ να μας υποτιμήσουν, έτσι θα περάσει η νύχτα μας πιο ήσυχα – και ξέρετε τι παθαίνει όποιος όταν υποτιμά το ΑΠΟΕΛ..

Θέλω καθαρή νίκη όπως ξανά έγραψα πιο πάνω. Ένα σκόρ όπως το 3-0 θα μας αφήσει ήσυχους και με ένα 80% σαν ποσοστό πρόκρισης στον επόμενο γύρο και όσο κοντεύουμε για τους ομίλους του Εuropa League τόσο τρελαινόμαστε. Θέλω την άμυνα καλύτερη, τον Άιλτον να υλοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνονται! ΘΕΛΩ ΓΚΟΛ, πολλά ΓΚΟΛ! Ξέρουμε όλοι ότι όταν το ΑΠΟΕΛ παίξει όπως πρέπει δε φοβάται κανένα.

Εκείνη τη νύχτα θέλω το ΓΣΠ καμίνι ΞΑΝΑ!

Εκείνη τη νύχτα θέλω ζέστη, υγρασία και τους Νορβηγούς να σέρνονται στο γήπεδο!

Εκείνη τη νύχτα θέλω τους οπαδούς να ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ να τραγουδούν και να υποστηρίζουν την ομάδα!

Εκείνη τη νύχτα θέλω τους παίκτες μας να βγάζουν φωτιά!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ! Δεν ζητώ πολλά! Ήδη οι ΑΠΟΕΛίστες με την αγορά των εισιτηρίων τους έδειξαν ότι θα είναι εκεί-όπως πάντα δίπλα στην ομάδα. Μακάρι η ομάδα να μας κάνει υπερήφανους για ακόμα μια φορά αλλά AΠΑΙΤΩ καλύτερο ποδόσφαιρο από τους παίκτες σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΜΑΣ 

ΓΣΠ   –    Πέμπτη 2 Ιουλίου     –    20:00

Υ.γ: μην ξεχάσετε ότι όσοι έχουν διαρκείας θα μπούν στο γήπεδο με το διαρκείας τους! Επίσης, προσπαθήστε να παρευρεθείτε στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν τον αγώνα γιατί θα τηρηθεί η ίδια μέθοδος για την είσοδο μας, όπως το προηγούμενο Ευρωπαϊκό, δηλαδή από τη θύρα που αναγράφετε στο εισιτήριο π.χ Ν4

Υ.γ2: όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στον αγώνα μαζί μας, το φαν κλαπ μας θα είναι ανοικτό για να παρακολουθήσετε τον αγώνα εκεί! Απολαύστε τον καφέ σας, το ποτό σας στο TimeSquare Cafe/Creperie
στο Παλαιομέτοχο (Τηλ: 22832191) δίπλα απο την υπεραγορά Ορφανίδης.

APOEL Sur Fan

Like
Share
Tweet