Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απο στους “8” στους -8

κατάλογοςΜέχρι τώρα το φετινό ΑΠΟΕΛ μετρά τις χειρότερες επιδόσεις των τελευταίων χρόνων. Βρισκόμαστε στις 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας μετρά 4 νίκες, 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Στην Ευρώπη μέχρι τώρα, σε σύνολο 7 αγώνων ( Champions League, Europa League) δεν έχουμε ούτε μία νίκη. Μετράμε 3 ήττες και 4ισοπαλίες. Το ΑΠΟΕΛ των τελευταίων δύο χρόνων πήγε στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους -8 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος…

Πλέον δεν είμαστε μια οικογένεια και διχαστήκαμε ΟΛΟΙ. Εταιρεία, Διοίκηση, Σωματέιο ακόμα και ο κόσμος διχάστηκε και αυτό είναι η ωμή αλήθεια. Τα προβλήματα μας είναι πολλά και τεράστια και δεν θα λυθούν σύντομα αλλά και ούτε εύκολα. Δέν πάει άλλο όμως. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση! Είναι απίστευτο το πόσο συνηθίσαμε στις ήττες! Είναι το ρεαλιστικό αίσθημα που έχουμε οτι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο γήπεδο.

Κατάντια; Κρίμα; Αίσχος; Ντροπή; Τόσα και άλλα πόσα νιώθουμε τελαυταία για το ΑΠΟΕΛ μας. Ένα δεν αλλάζει, η ντροπή για το όσα ζούμε και για το οτι πέσαμε τόσο χαμηλά. Δεν μπορούμε να βάλουμε γκόλ, να αμυνθούμε, να παίξουμε μπάλα, να οργανωθούμε στο γήπεδο! Πόσο μάλλον να μας λένε “κάποιοι” να αλλάξουμε και ομάδα….!

Χάθηκε η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια μέσα στο ΑΠΟΕΛ και φοβάμε ότι θα δούμε και χειρότερα όσο περνάει ο καιρός. Κρίμα. Ποτέ στη ζωή μου δεν ένιωσα τόση….κατάντια για το ΑΠΟΕΛ. Απο τους 8 ουρανούς στο -8. 

Like
Share
Tweet