Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ας είναι και εξ’ανάγκης

Με δεδομένες τις απουσίες επιθετικών που θα έχει η ομάδα μας αυτή τη βδομάδα (Adorno, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Solari) θα περίμενα επιτέλους να δω τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να αγωνίζεται από την αρχή του αγώνα στην κορυφή της επίθεσης του ΑΠΟΕΛ. Δεν του είναι άγνωστη η θέση μιας και αγωνίστηκε σε αυτή πιο παλιά.

Είδαμε μέχρι σήμερα ότι ο Budimir δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία όταν αγωνίζεται μόνος μπροστά και σίγουρα δεν θα θέλαμε να χαραμίσουμε 45-60 λεπτά μέχρι την πρώτη αλλαγή.

Θα μπορούσαμε, πιστεύω να ξεκινήσουμε με Αλεξάνδρου στην κορυφή και Manduca, Σολωμού, Benachour πιο πίσω και τους γνωστούς μέσους, αμυντικούς στις άλλες γραμμές.  Ένα τέτοιο σχήμα σίγουρα θα μας δώσει ευελιξία, ταχύτητα ( με βάση τις απουσίες που έχουμε ), ομοιογένεια  και θα κάνει την ομάδα απρόβλεπτη για τον αντίπαλο μιας και η μπάλα δεν θα πηγαίνει συνεχώς στον ‘ψηλό’ μπροστά.

Είμαι σίγουρος ότι ο Jovanovic κάτι θα σκεφτεί για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τον φετινό τίτλο.

Like
Share
Tweet