Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτό που τους είπαν, έκαναν…

Νιώθω υποχρεωμένος να γράψω κάποια πράγματα που είναι τόσο γελοία και μόνο στο ΑΠΟΕΛ συμβαίνουν. Οι πολλές συμπτώσεις δεν μπορούν θεωρήσουν ότι είναι συμπτώσεις αλλά σκόπιμα σφυρίγματα. Δεν εξηγείτε αλλιώς.  Αυτό που έκανε ο διαιτητής του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της Αελ δεν έχει προηγούμενο. Υπάρχουν 4 διαιτητές στο γήπεδο και όλοι είδαν ότι ο Μπόρδα ήταν αυτός που μονομαχούσε με τον ποδοσφαιριστή της Αελ; Δεν λέω ότι έχει σχέση η Αελ με όλα αυτά…..

Προσπάθησα να βρω το λόγο που έδωσε με τόση ευκολία κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας και δεν βρίσκω κάτι λογικό εκτός του ότι ‘μπέρδεψε’ τους κεντρικούς αμυντικούς μας και έδωσε σε λάθος παίκτη την κόκκινη κάρτα.  Καταρχήν ούτε καν παράβαση δεν υπήρξε στην συγκεκριμένη φάση, αλλά και για λόγους συζήτησης να υπήρξε παράβαση τότε σίγουρα κόκκινη δεν ήταν με τίποτα.  Η μπάλα ήταν στ’ανάθεμα και ούτε κατά διάνοια να προλάβει ο επιθετικός του αντίπαλου που δεν φημίζεται άλλωστε και για τη ταχύτητα του αλλά μάλλον για τη δύναμη του.

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο διαιτητής είτε είναι βλάκας, είτε είναι στραβός, είτε τα πήρε χονδρά ( και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στην αελ αλλά ίσως στους επόμενους αντιπάλους μας).  Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να μιλά άπταιστα την Ισπανική γλώσσα και ο ποδοσφαιριστής μας να τον ‘στόλισε’ όπως του αξίζει.  Αν είναι όντως έτσι τότε να απολογηθώ.

Το θετικό ίσως από αυτή την περίεργη ιστορία είναι που δεν έδειξε την κόκκινη στον Manduca και χάναμε τον καλύτερο μας ποδοσφαιριστή στους εναπομείναντες δύο αγώνες του πρώτου γύρου.

Ψάξτε κύριοι της διοίκησης τι συμβαίνει γύρω μας και αφήστε τες πελλάρες. Δεν μπορεί να γίνονται κάθε βδομάδα αυτά τα αίσχη ενάντιων μας.

Και κύριε Ivan, με όλο το σεβασμό που σου έχω, σε παρακαλώ, μην τους δίνεις άλλοθι.  Άλλο τα λάθη, άλλο η βλακεία και άλλο η σκοπιμότητα.  Ακόμα λίγο και θα μας πάρουν το κ… αυτοί.  Έλεος δηλαδή.

Σημειώστε ότι τελικά ο Μπόρδα θα χάσει τον αγώνα με την Πάφο και το θέμα του παίκτη και της κόκκινης θα εξεταστεί απο την ΚΟΠ στις 6/12

Like
Share
Tweet