Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο;

Φίλοι ΑΠΟΕΛίστες, βρισκόμαστε επίσημα στην ευθεία των αγώνων για τα playoffs και την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε την άεκ στο Γ.Σ.Ζ. Δεν ρισκάρουμε να χάσουμε το παιχνίδι εφόσον τα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να τα κερδίσουμε. Λένε όλοι ότι έχουμε 99% το πρωτάθλημα δικό μας εάν και εφόσον νικήσουμε την άεκ. Δεκτό αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες. Όταν όμως δεν είναι 100% προσωπικά δεν δέχομαι το 99% σαν ποσοστό κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ή το έχω μαθηματικά το πρωτάθλημα ή δεν το έχω. Απλά τα πράματα. Είναι αυτό που λέμε να βλέπουμε το ποτήρι  ή μισοάδειο;

Για το τρίτο παιχνίδι των play offs η νίκη είναι επιτακτική! Τα γεγονότα έχουν ως εξής: η άεκ έχασε την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και θα παλέψει για τη θέση αυτή άρα θα μας δεί σοβαρά την Κυριακή και θα μας παίξει πειθαρχημένα, φυσικά είναι απο το χέρι μας να την νικήσουμε. Η “αιώνια αντίπαλος” μας, εδώ και 9 αγώνες δεν έχασε ούτε βαθμό και τους βλέπουμε να τσιμπούν την τρίτη θέση και να μπαίνουν για τα καλά στην τριάδα. Η χαμένη του φετινού πρωταθλήματος ανόρθωση δεν αξίζει σχολιασμό.

Το ΑΠΟΕΛ μας να παίξει ποδόσφαιρο και τους έχουμε! ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Γεννηθήκαμε έτοιμοι και πάντα πιστεύαμε!!!! Δεν έχουν μείνει αγώνες για χάσιμο βαθμών. Αναγκαστικά οφείλουμε όλοι να δούμε ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ τον επόμενο αγώνα απο τους προηγούμενους. ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουμε, ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε τους πόντους.

Το ποτήρι προσωπικά το βλέπω μισοάδειο γιατί απλά ΔΕΝ πήρα μαθηματικά το πρωτάθλημα …ΑΚΟΜΑ!

 

Like
Share
Tweet