Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βλέπουν την πρωτιά να χάνεται και παραμιλάνε!

Ο πρόεδρος του Σωματείου μας Χριστόφορος Ποταμίτης κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τα όσα έγιναν χθες βράδυ στο κλειστό του Μελκονιάν στο μεταξύ μας παιχνίδι με την Ομόνοια ανέφερε σχετικά: «Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με την Ομόνοια η οποία προφανώς θέλει να δημιουργήσει ένταση για τους δικούς της λόγους. Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο άθλημα έμαθαν να αγωνίζονται μόνοι τους και πιθανότατα η παρουσία μας να τους ενόχλησε. Εμείς ότι έχουμε να πούμε, θα το πούμε ενώπιο των αρμοδίων οργάνων αν και εφόσον κληθούμε».

Αυτές αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες ήταν οι δηλώσεις του προέδρου του σωματείου μας Χριστόφορου Ποταμίτη μετά απο το ψεσινό αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του φούτσαλ της χοχος. Οφείλω να πώ ότι τα είπε έξω απο τα δόντια και τον συγχαίρω για αυτό! Μας λείπει κάποιος απο το ΑΠΟΕΛ να μιλά ίσια και σταράτα και θα ήταν καλό και ο Πρόεδρος της εταιρείας και όχι μόνο αυτός, να συνηθίσει να κάνει τέτοιες δηλώσεις, εξάλλου δεν βρίζει κανένα αλλά λέει τα πράγματα όπως είναι. Θέλουμε και εμείς ώς οπαδοί να στηρίζουν την ομάδα μας όπου χρειαστεί με τέτοιες δηλώσεις. Είναι γεγονότα αυτά κυρίες και κύριοι! Άλλες χρονιές η χομονοια έτυχε να παίζει ήρεμα και ήσυχα στο γήπεδο χωρίς πάθος και πίεση απο τους διάφορους οπαδούς των άλλων ομάδων! Φέτος όμως τα βρήκε σκούρα για πρώτη φορά και δέν της άρεσε. Οι παίκτες της φώναζαν στο γήπεδο γιατί παρόλο που προσπαθούσαν για γκόλ δεν ηταν εφικτό κάθε φορά να σκοράρουν αλλά σκόραραν μόνο 3 γκολ. Ναί, 3γκολάκια εβάλαν και στο γήπεδο, κάποιοι ΑΠΟΕΛίστες μου είπαν ότι προηγούμενες χρονιές σε άλλα παιχνίδια τα γκόλ που έβαζαν ήταν πολύ περισσότερα.

Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος βοήθησε πολύ την ομάδα. Η ατμόσφαιρα ηταν απλα ΚΑΥΤΗ! Δεν φαντάζεστε τι γινόταν στις κερκίδες αν δεν ήσασταν στο γήπεδο μόνο αυτό έχω να πώ! Δείτε και τη φώτο που έχουμε στο άρθρο! Η ομαδούλα της χομονοιας αντιμετώπισε δυσκολίες μαζί μας και λύγισε. Ε και τί φταίμε εμείς που έγινε αυτό;;; πήγαμε και είδαμε φούτσαλ για την αρρώστια μας. Η παρουσία της ομάδας μας στο φούτσαλ ενόχλησε κάποιους γιατί τώρα τα βλέπουν σκούρα και βλέπουν την ΜΟΝΗ τους πρωτιά να χάνεται. Η παρουσία του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ τέτοια δυνατή με τον ΑΠΟΕΛίστικο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμο να ακολουθά την ομάδα και να την στηρίζει όπως την στήριξε ψές!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και στο ΦΟΥΤΣΑΛ!

Like
Share
Tweet