Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βρήκαμε τον Ίαν, γυρεύουμε τον Γιάννο!

ian-seritantΜετά από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας, αρκετοί από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και ειδικά οι παλαιότεροι, βλέπουν τον ποδοσφαιριστή μας, τον Σίλιαν Σέρινταν και τον παρομοιάζουν σαν τον αείμνηστο Ιαν Μούρς. Βλέπουν χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, που είναι σχεδόν πανομοιότυπα όπως του παιχταρά Μούρς. Βλέπουν δύναμη, πάθος, ταχύτητα, τεχνική και γενικά βλέπουν ένα παλικάρι στο γήπεδο και τον χαίρονται. Δεν ξέρω εάν είναι ένας επιπρόσθετος λόγος το ότι είναι Ιρλανδός και γιαυτό τον έχουν παρομοιάσει σαν το Μούρς.  Η αλήθεια να λέγετε, ο Σέρινταν είναι ένας ποδοσφαιριστής με αρκετά ποδοσφαιρικά χαρίσματα και είναι ο ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδα μας. Χρειάζετε όμως δίπλα του ένα Γιάννο Ιωάννου για να αποτελέσουν το δίδυμο φωτιά. (Δειτε το σχετικο φιλμακι που ακολουθεί.)

Όλοι οι δεινοί σκόρερ, έχουν δίπλα τους ένα συν-ποδοσφαιριστή που θα κάνει την βρόμικη δουλειά. Σαυτή την περίπτωση είναι ο Σίλιαν Σέρινταν. Πρέπει να του βρούμε το ταίρι του. Σίγουρα ο Μπούτιμιρ δεν μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά, όπως και πολλές άλλες, μένει να δοκιμάσουμε τον Ισμα, τον Νεκτάριο και τον μικρό Πίερο. Αυτοί οι τρεις είναι πολύ πιο ευέλικτοι και μπορούν να εισχωρήσουν μέσα στη αντίπαλη περιοχή και να εκτελέσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω τον μικρό Πίερο Σωτηρίου δίπλα από τον έμπειρο Σέρινταν. Είναι σαν την ιστορία και επαναλαμβάνετε, γιατί και τότε ο ‘μικρόςΓιάννος Ιωάννου έγινε ο ‘ΜεγάλοςΓιάννος Ιωάννου δίπλα από τον Ιαν Μούρς. Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει χημεία μεταξύ του δίδυμου Σέρινταν – Πίερου.

Ελπίζουμε να δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες στου μικρούς μας, για να αποδείξουν το τι αξίζουν και πιστέψετε μας, αξίζουν πολλά! Χρειάζεται υπομονή και στηρίξη από όλους εμάς. Ο προπονητής μας έδειξε και από τα φιλικά ότι θα δώσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές τις ευκαιρίες τους. Δεν περισσεύει κανείς, αλλά και αυτοί πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ. Κανείς δεν έχασε από το ΑΠΟΕΛ αλλά απεναντίας  πήραν πάρα πολλά από το ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ είναι Ιδέα και Αθάνατο θα Ζει.

Hitman

Like
Share
Tweet