Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιατί κύριοι υποστηρίζετε ακόμα τον Σέρτζιο;

7ce687969143053fd5d58c1d968e197d_LΓράφω το συγκεκριμένο άρθρο με αφορμή τα τελευταία λεγόμενα του κ. Τάκη Αντωνίου στο ράδιο του Super ΣΠΟΡ FM. Ο Αντωνίου συγκεκριμένα ανάφερε ότι ΒΕΒΑΙΩΣ και στηρίζει η διοίκηση τον προπονητή και αυτό θα κάνει πάντα! Γιατί κ.Αντωνίου; Γιατί κύριοι της διοίκησης;

Προσθέτοντας σε αυτό ο κ.Αντωνίου ανάφερε ότι, όταν έρθει η ώρα, ο προπονητής μας θα κριθεί! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ κ.Αντωνίου για να “κρίνεις” τον προπονητή; ο κόσμος δηλαδή δεν είναι άξιος κριτής; έχουμε όλοι άδικο; βλέπουμε κάτι διαφορετικό απο εσάς; ΟΛΟΙ το ΑΠΟΕΛ βλέπουμε κύριοι αλλά απ’οτι φαίνεται ίσως ΚΑΠΟΙΟΙ να μην το πονούν όσο εμείς! Σκληρές κουβέντες για τα λαθασμένα σου λόγια κ.Αντωνίου αλλά αξίζει να γράφουμε και να μιλάμε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ σε όποιους δεν λαμβάνουν τις ευθύνες τους! ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ! Μην παίζετε με τον ΑΠΟΕΛίστα γιατί θα χάσετε!

Τί περιμένετε άλλο απο τον Σέρτζιο για να κάνετε κάτι; Στηρίζετε τις λανθασμένες κινήσεις του στο γήπεδο; Στηρίζετε το οτι έβαζε μέχρι πριν λίγες μέρες τον Αμορίν στην άμυνα και δεχόμασταν γελία γκόλ σε γελίες φάσεις; Στηρίζετε τον προπονητή γιατί στον αγώνα με την αέλ δεν παρουσιάστηκε στα αποδυτήρια πρίν τον αγώνα; Στηρίζετε τον προπονητή που δεν έχει έλεγχο των παικτών, που δεν έχει πειθαρχία;

Πόσα κακά αποτελέσματα και πόσες ντροπιαστικές εμφανίσεις περιμένετε ακόμα για να καταλάβετε οτι ο τύπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για το ΑΠΟΕΛ! Μας μειώνει σαν ομάδα, σαν οπαδούς, μειώνει το ΑΠΟΕΛ! Εμείς θέλουμε το ΑΠΟΕΛ δυνατό, ενωμένο! Θέλουμε την ομάδα να εμφανίζεται στο γήπεδο και να παίρνει αποτελέσματα που πρέπει! Θέλουμε σαν οπαδοί να φέυγουμε απο το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, κάτι που αρμόζει στον κάθε ΑΠΟΕΛίστα!

Πρίν 2 χρόνια πετούσαμε στους 8 ουρανούς κύριοι. Τώρα είμαστε ίσως στο πιο χαμηλό σκαλοπάτι της ιστορίας μας! Είμαστε ομίλους Europa League και φαίνεται ΔΕΝ θέλετε εποφεληθεί η ομάδα με τον οποιοδήποτε τρόπο! Τέτοιο μεταφέρετε στον κόσμο με τα λεγόμενα σας! Μεταφέρετε στον κόσμο οτι στηρίζετε τον ΑΝΥΠΟΘΕΤΟ προπονητή μας παρόλο που ΞΕΡΕΤΕ οτι μπορεί να μην σταυρώσει νίκη, γιατί ΝΑΙ ίσως να μήν σταυρώσει ΝΙΚΗ! Είστε άξιοι της τύχη σας ΚΥΡΙΟΙ! Είστε μίζεροι γιατί πληγώνετε το ΑΠΟΕΛ μας. Αντί να γευόμαστε την επιτυχία της εισόδου στους ομίλους, γευόμαστε ΞΙΝΙΛΕΣ απο άτομα που ΑΚΟΜΑ επιμένουν στο “κάτω απο το μέτριο”! Έτσι είναι ο Σέρτζιο κύριοι, προπονητής “κάτω του μέτριου” που έκανε την ομάδα “κάτω του μέτριου” και τώρα βλέπουμε εμφανίσεις “κάτω του μέτριου”.

Τί εννοείς κ.Αντωνίου ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; Εμείς δηλαδή τόσο καιρό που τον στηρίζαμε ήταν για να πηγαίνει χάλια; ή για να βλέπουμε την ομάδα μας να ρεζιλεύετε στο γήπεδο;

Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ δεν είναι ΚΑΝ προβληματισμός! Αν βάζατε τα πράγματα κάτω και να σκεφτείτε ΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ θα έγραφα αυτό το άρθρο, θα νικούσαμε την Μακάμπι και την αέλ, θα είχαμε καλύτερες εμφανίσεις, θα είχαμε πρώτο σκόρερ στο μέχρι τώρα φετινό πρωτάθλημα, θα είχαμε δεκτεί τα πιο λίγα τέρματα και ούτε κάθε εξής.

ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! Μόνο αυτό κύριοι! Αν πείτε μια ΣΟΒΑΡΗ δικαιολογία για τον λόγο που ακόμα αυτός ο κύριος είναι στον Αρχάγγελο, θα βγώ δημόσια να απολογηθώ για το άρθρο μου και τις κατηγορίες που προέσαψα για τα άτομα που στηρίζουν ακόμα τον Σέρτζιο.

ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩ!

P*P

Like
Share
Tweet