Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για γέλια ή για κλάματα;

Για γέλια και για κλάματα τα χθεσινά. Απο που να αρχίσω και πού να τελειώσω μα δηλαδή είμαστε σοβαροί ή γενικά πηγαίνω ΓΣΠ τον τελευταίο καιρο για να βλέπω κωμωδίες; Χθές ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ εκτός απο τους οπαδούς της ομάδας μας. Οι ΑΠΟΕΛίστες είναι ΠΙΣΤΟΙ ακόλουθοι της ομάδας.  Οι παίκτες χθές δεν απόδωσαν το αναμενόμενο. Ο Κλουκόφσκι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Το πρόβλημα ήταν επιθετικό χθές. Πόσες φορές πήγε η μπάλα στον Μαντούκα για να κάνει και αυτός προσπάθεια για γκόλ;  Μα δηλαδή είμαστε σοβαροί; ΤΡΑΓΙΚΟΙ όλοι χθές ανεξεραίτως. Να σοβαρευτείτε όλοι να μαζέψετε τα μυαλά σας όπου και να τα έχετε για να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί αν δεν το πάρουμε φέτος δεν ξέρω ο ΑΠΟΕΛίστας τι μπορεί να κάνει απο την οργή του. Μερικοί οπαδοί προειδοποιούν γραπτώς και πολύ καλά κάνουν. Αναφέρουν στοιχεία, παραδείγματα, στατιστικά και δηλώνουν αυτονόητα πράγματα που έπρεπε οι ειδικοί να διορθώναν εδώ και καιρό. Η διαιτησία η χθεσινή φταίει αλλά εμείς φταίμε περισσότερο.

 Έχουμε αγώνα κυπέλλου στο τσίρειο με τα γατάκια την Τετάρτη. Προβληματιστείτε και κερδίστε τον αγώνα πάση θυσία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα είμαστε εκεί. ΕΣΕΙΣ κύριοι θα είστε;;; Καλά περάσατε όλοι σας στο Pavillion ψές. Δεν μιλώ για παράγοντες μόνο αλλά και για τους παίκτες και τα μυαλά τους.

 Η μεταγγραφή ελπίζω να έρθει μέχρι τέλος της βδομάδας γιατί και τότε να έρθει ΠΟΛΥ θα αργήσει. ΞΥΠΝΑΤΕ όλοι και πάρτε το ΑΠΟΕΛ εκεί που του αξίζει. Την επόμενη φορά στο επόμενο μου άρθρο δεν θα γράφω χαλαρά, θα γράψω πολύ χειρότερα και θα πικρανθούν πολλοί.

ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

**

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιοβάνοβιτς:

“Ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν δύσκολο. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεν κινδυνέψαμε και είχαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο περιμέναμε να ήμασταν καλύτεροι, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Μόνο από ατομικές προσπάθειες κάναμε κάτι και ήμασταν χαλαροί. Εκεί που προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι δεχθήκαμε το γκολ και τελικά το… πληρώσαμε. Χάσαμε σχεδόν όλους τους βαθμούς στο ΓΣΠ, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν επιστροφές, που είναι πολύ σημαντικό να έρθουν πίσω. Όταν έρθουν οι ποδοσφαιριστές είμαι σίγουρος πως θα αλλάξει η εικόνα και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι, αλλά αφορά τους ίδιους. Εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε για ενίσχυση θα το κάνουμε, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας. Το πρόβλημά μας είναι πως έχουμε αρκετούς παίκτες έξω. Αν έρθουν 1-2 μεταγραφές τι μπορεί να αλλάξει; Οι φίλαθλοι βλέπουν από τη δική τους σκοπιά τα πράγματα και εμείς από τη δική μας”.

«Οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι, αλλά αφορά τους ίδιους»

ΝΟ COMMENT

Like
Share
Tweet