Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γκολ μου, που είσαι;

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ προετοιμασία της ομάδας μας τελείωσε και σήμερα επιστρέφει στη βάση της, στον Αρχάγγελο. Μετά από σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας, και 6 φιλικά που δώσαμε, το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που βγάζουμε εμείς, πάντα με καλόπιστη προσέγγιση, είναι ότι δυσκολευόμαστε αφάνταστα να βάλουμε γκολ. Είναι μια διαπίστωση που βγαίνει μέσα από τα φιλικά και την εικόνα που είχε η ομάδα μας. Το άλλο αρνητικό που διαπιστώσαμε, είναι οι λιγοστές φάσεις που γίνονται στο παιχνίδι μπροστά από την αντίπαλη εστία. Τα λιγοστά τέρματα που βάλαμε, τα 2 ήταν από πέναλτι. Αυτό το στοιχείο εμάς μας ανησυχεί πάρα πολύ. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα γιατί σε 10 μέρες έχουμε τον πρώτο επίσημο και σημαντικό μας παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Ελπίζουμε όλα αυτά να τα προσέξει ο προπονητής μας και να βρεί τις λύσεις άμεσα.

Η ομάδα μας με τις πολλές νέες προσθήκες που έχει κάνει φέτος, δεν έχει βρει την ομογένεια που θα έπρεπε και από ότι φαίνεται θα χρειαστεί και άλλο χρόνο σε αυτό τον τομέα. Οι αδυναμίες που φανήκαν σε αυτά τα φιλικά είναι γνωστές και πρέπει κάτι να γίνει. Πονάμε στο αριστερό άκρο, από την περσινή χρονιά και δυστυχώς δεν έχουμε βρεί ακόμα το εύκολο γκολ.  Χρειαζόμαστε τον παίχτη που όταν βρούμε 2-3 καλές ευκαιρίες, θα βάλει την μπάλα στα δίκτυα.

Δεν θέλουμε να κρίνουμε ή να αμφισβητήσουμε τον οποιοδήποτε γιατί είναι κρίμα και άδικο! Απλά σαν αγνοί φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που είμαστε, εκφράζουμε την προσωπική και ταπεινή μας άποψη για το είδαμε και διαπιστώσαμε μέχρι τώρα. Μακάρι να διαψευστούμε και να βάζουμε γκολ με την σέσουλα. Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να κερδίζουμε τις αντίπαλες ομάδες.

Την Τρίτη 23/07/2013 και ώρα 20:00 έχουμε φιλικό με την Δόξα στο Γ.Σ.Π. και θα είναι η πρώτη εμφάνιση του φετινού ΑΠΟΕΛ στο κόσμο του. Παρακαλούμε τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ να είναι εκεί, να εμψυχώσει την ομάδα και να δώσει το σύνθημα πρόκριση στους ομίλους. Η ομάδα μας χρειάζεται και πρέπει να σταθούμε στο πλάι της για ακόμα μια φορα. Ελπίζουμε ο κ. Πάουλο Σέρτζιο να βάλει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια γιατί προσωπικά πιστεύουμε ότι δεν το έχει πράξει ακόμη. Κρατά κάποιους άσσους στο μανίκι του και περιμένουμε να τους δούμε!

 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΤΑΞΥΔΕΨΕ ΜΑΣ

Like
Share
Tweet