Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γράψε και συ ένα όνομα, Μπορείς…

Μπήκαμε στον Ιανουάριο και τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στο ΑΠΟΕΛ συζητούνται ήδη στα διάφορα στέκια, ραδιοφωνικά και μη μεταξύ των  οπαδών μας.  Προφανώς κάποιοι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και κάνουν άσκοπες κουβέντες.  Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούμε ένα σωρό ονόματα και στο τέλος σχεδόν κανείς  από αυτούς δεν έρχεται στην ομάδα μας.  Σανγκόι, Μπλάνκο, Τρισκόφσκι, είναι μερικά από αυτά και φυσικά όλοι έχουν και μπόλικες αερολογίες και μισόλογα με μυστήριο για να προσελκύουν εμάς τους βλάκες που περιμένουμε από κάπου να πιαστούμε.

Είναι εδώ που θέλω την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ούτως ώστε να ξεγυμνώνει τον κάθε βλάκα, άσχετο που γράφει ότι του καπνίσει για να τραβήξει αναγνώστες.  Όλοι έχουν από κάνα-δύο ονόματα πρόχειρα να γράψουν και το περιβόητο πλέον ‘είναι σε προχωρημένες επαφές με πολύ καλή περίπτωση επιθετικού και εάν….  Έχουν καταντήσει κουραστικοί και ακόμα καλά-καλά ο Ιανουάριος τώρα μπήκε.

Καλό θα ήταν να περιμένουμε το SMS από την εταιρεία και αν συζήτησαν με τον Μέσι ή τον Ρονάλτο και δεν τα βρήκαν είτε στο οικονομικό είτε με τις ομάδες τους στα αρχ…. μας. Σημασία έχει ποιους θα έχουμε στην ομάδα με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

Τέλος να αναφέρω κάτι και για τον προπονητή μας Ιβάν Γιαβάνοβιτς.  Μέχρι τώρα μου έχει δείξει να είναι σοβαρός και μετρημένος ως άνθρωπος πέραν του ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές που ήρθαν ποτέ στην Κύπρο. Πήραμε πρωτάθλημα το 2009 με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό από χόχους και ανώμαλους και με την πρόκριση μας στους 8 του Champions League το 2012 βάλαμε το ΑΠΟΕΛ και κατά συνέπεια την Κύπρο στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης.  Το ότι δεν έφυγε όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας του πέρσι το καλοκαίρι μου δείχνει άνθρωπο που πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα με το ΑΠΟΕΛ.

Αυτό τουλάχιστον θέλω να πιστεύω και δεν νομίζω να κάνει προγραμματισμό για την ομάδα με τις ανανεώσεις συμβολαίων και νέους παίκτες και ο ίδιος να μην έχει αποφασίσει εάν θα μείνει ή όχι τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτή την περίπτωση οι ευθύνες της διοίκησης θα είναι ασήκωτες.

Τσουνάμι      

 

 

ΥΓ.  Εύχομαι για το 2013 μόνο νίκες στην ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας.

Like
Share
Tweet