Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν χαρίζουμε σε κανέναν!

Το ξαναγράφω και το ξαναλέω. Δεν χαρίζουμε σε κανένα και για κανέναν λόγο! Θέλουμε την νίκη στον αυριανό αγώνα πάση θυσία. Κάθε νίκη = 3 βαθμούς = 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Παρόλο που ο καιρός δεν θα μας βοηθήσει εμείς θα παρευρεθούμε για ακόμα μια φορά ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ αύριο, Σάββατο 10 Νοεμβρίου η ώρα 18:00 στο δασάκι της άχνας.

Εκτός αποστολής θα είναι οι: Σολάρι, Μπενασούρ και ο Χιώτης ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στην αποστολή θα είναι οι ακόλουθοι παίκτες: Πάρντο, Κίσσας, Κλουκόφσκι, Μπουντιμιρ, Χαραλαμπίδης, Ατόρνο, Αντωνιάδης, Ηλία, Τζιόλης, Μαντούκα, Πίντο, Μοράις, Μπόρδα, Σέρχιο, Ζουέλα, Σόουζα, Αλωνεύτης, Καρυπίδης και ο Σολωμού. Ο Μάρκος Χαραλάμπους που είναι προπονητάρα μου; Στη δημοσιογραφική σου είπες σε γενικές γραμμές και με συμπέρασμα ότι δεν σου αρέσει να βάζεις ένα παίκτη για 10λεπτα, απλά για να πείς ότι τον έβαλες να παίξει. Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Δοκίμασε τα νεαρά ταλέντα μας για ένα ημίχρονο τουλάχιστον μια δυο φορές να δούμε εντυπώσεις για περισσότερο απο 10λεπτά. Δώσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που έρχονται απο τις ακαδημίες μας και σίγουρα θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό.

Θα τα πούμε στο γήπεδο αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες! Όσοι θα απουσιάζουν όμως απο το γήπεδο και θα θέλαν να δούν τον ΘΡΥΛΟ, να φωνάξουν και να πορωθούν, κοπίαστε μαζί μας στο fan club APOEL Partidarios Περιφέρειας Παλάιομετόχου. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το 22832191.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

86 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Like
Share
Tweet