Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Μετά την κατάκτηση μαθηματικά του φετινού πρωταθλήματος μίλησαν μέσω των social media και όχι μόνο διάφοροι παίκτες αλλά και ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Εμείς απλά να ξαναπούμε ότι ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ και ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Διαβάστε τα λεγόμενα τους:

Urko Pardo@urkopardo

Bravo Apoelara. We have suffered so much this season but at the end we are CHAMPIONS.Congratulation to all of us.

Dudu Biton ‏@dudubiton20
We are the champions – my friends !…from -6 in january to +8.im so proud and happy..we fully deserve it as a team and as a club..monoapoel

Charalambides C. @charalambides10
Έτσι μπράβο… Μας αξίζει!!!

(προσθεσε και 2 φωτογραφίες απο τις δύδιμες υπέροχες κορούλες του ο αρχηγός μας, μπροστά απο την κούπα)

ΦΟΙΒΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ:

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μας κάνει να νιώθουμε χαρά και δικαίωση. Πήραμε αυτό που μας άξιζε. Το ότι έγιναν πάρα πολλά φέτος, είναι αλήθεια. Όλα είναι στο παρελθόν. Βλέπουμε την προσπάθεια που έγινε από όλους. Νιώθουμε περήφανοι που κατορθώσαμε να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα.

Περάσαμε πολλά φέτος, στηρίξαμε τον προπονητή και στο τέλος τα καταφέραμε. Πλέον, βλέπουμε την επόμενη μέρα η οποία πραγματικά θα είναι δύσκολη. Η νέα τάξη πραγμάτων, η τρομερή οικονομική κατάσταση, είναι εκεί, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεχίσουμε να επιτελούμε τους στόχους μας.

Μάριος Ηλία:

“Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα από μια δύσκολη χρονιά με πολλές δυσκολίες και αμφισβίτηση. Όμως για ακόμα μια φορά αποδείξαμε ότι όταν όλοι είμαστε ενωμένοι για το καλό του ΑΠΟΕΛ δεν έχουμ να φοβηθούμε τίποτε και κανένα. Ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα. Νιώθω περήφανο που είμαι ακόμα στην ομάδα και είχα την ευκαιρία να πανηγυρίσω 6 πρωταθλήματα”.

Nectarios Alexandrou@necalex2111 1m

Ας το διασκεδάσουμε σαν το πρώτο μας! Σ’ οποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμεεεεε….Συγχαρητήρια σε όσους πιστέψαμε!!!

Like
Share
Tweet