Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις κ.Τάκη Αντωνίου στο SSFM

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Super Sport Fm, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας ο κ. Τάκης Αντωνίου ανάφερε ότι είναι ακριβή η ποινή, η εξαγορά δηλαδή της ποινής κεκλεισμένων των θυρών. Θυμίζουμε ότι η εξαγορά αυτή στοιχίζει €40 000 νοουμένου ότι θα επιτραπή η είσοδος φιλάθλων αν φυσικά αγοραστεί η είσοδος αυτή. Ο κ.Τάκης Αντωνίου δήλωσε:

«Αν αποφασίσουμε να εξαγοράσουμε την ποινή τότε θα στοιχίσει πολλά χρήματα για το ΑΠΟΕΛ. Πιθανόν να υπάρξουν και άλλοι αγώνες στην συνέχεια και είναι αλήθεια ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για δυνατότητα εξαγορά της ποινής έπρεπε το ποσό θα πληρώνουν οι ομάδες να ήταν σε πιο λογικά πλαίσια.

Νομίζω ότι αυτό γίνεται για να κερδίζουν λεφτά από το ΑΠΟΕΛ γιατί αυτή την στιγμή δεν νομίζω άλλη ομάδα να έχει την δυνατότητα να πληρώσει».

Να θυμίσουμε επίσης οτι η αρχική τιμή της εξαγοράς των κεκλεισμένων ήταν €15 000 ενώ μετά πήγε στις €40 000 κάτι που φυσικά προβληματίζει το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ήδη χρεωθήκαμε ένα αγώνα κεκλεισμένων και θα χρεωθούμε ακόμα ένα αγώνα, προβλέπεται να είναι το ΑΠΟΕΛεθνικός άχνας.

Ότι και να γίνει είναι κρίμα και φυσικά υποστηρίζουμε και την μερίδα οπαδών μας που λένε ΑΙΣΧΟΣ για το οτι ο απλός ΑΠΟΕΛίστας της ανατολικής και της δυτικής, αλλά και της νότιας, δεν μπορεί να απολαύσει στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα και αναγκάζεται να δεί τον αγώνα στο σπίτι ή σε κάποιο cafe ιδίως αφου ίσως να έχει και εισιτήριο διαρκείας (προπληρωμένος αγώνας).

Ελπίζούμε στο κοντινό μέλλον να βρεθεί κάποια λύση γιατί η οικονομική κρίση έχει κτυπήσει τα Κυπριακά σωματεία και δεν είναι εύκολο να πληρωθεί το ποσό ή και να γίνει κάποιος αγώνας κεκλεισμένων αφού τα διάφορα έσοδα θα είναι μηδαμινά για όλους, ομάδες, γσπ, διαφημιστικές εταιρείες κτλ.

Like
Share
Tweet