Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις Τάκη Αντωνίου: Βεβαίως στηρίζουμε τον προπονητή!

c9b32c98563233aa501943c67fb2ecac_XLΤα λόγια είναι περιττά. Πραγματικά έχουμε πρόβλημα και κάπου χάσαμε ή την λογική μας ή το μυαλό μας! Διαβάστε τις δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου στο super sport fm. Ενδιαφέρον έχουν τα λεγόμενα του κ. Αντωνίου! Τα λόγια και τα σχόλια δικά σας!

Θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα; «Ασφαλώς. Υπάρχει μια καλή βάση που μπορούμε να ξεκινήσουμε. Χρειάζεται να δημιουργήσουμε κλίμα που θα βοηθήσει παίκτες και προπονητή. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το περιβάλλον. Είναι καλό, αν είμαστε πραγματικοί ΑΠΟΕΛίστες, να υπάρχει αυτό το περιβάλλον για να βοηθούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, οι οποίοι ζουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον που θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Ρωτήθηκε στη συνέχεια για το δύσκολο περιβάλλον που αναφέρθηκε: «Μπορεί να είμαι από τους πιο αυστηρούς κριτές. Περιμένω να βελτιωθεί το ΑΠΟΕΛ. Χρειάζεται η βελτίωση και σε αυτό βοηθά η κριτική. Δεν βοηθά όμως η προσχεδιασμένη δημιουργία αρνητικού κλίματος για να αποτύχει η ομάδα. Αυτό γίνεται εντός της ομάδας με στόχο την αποτυχία της. Έχουν τους λόγους τους, αλλά θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχει μια διαβολή από συγκεκριμένες κατευθύνσεις προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ο κόσμος πρέπει να κρίνει με βάση την αγωνιστική εικόνα. Δεν θα δεχτούμε την υπόσκαψη».

Για το ποιους έχουν στόχο, δήλωσε: «Ο βασικός στόχος είναι ο πρόεδρος. Είναι κάτι που θα μάθουμε να ζούμε. Εμάς στόχος μας είναι η ομάδα να πάει καλά. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Κάποτε δεν μπορούμε να είμαστε στωικοί όσο χρειάζεται. Όμως έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που θα πρέπει να αντιδράσεις και να μάθει ο κόσμος».

Αν επηρεάζεται η ομάδα με το όλο σκηνικό: «Μέσα στην ομάδα υπάρχει ενότητα. Ο Αρχάγγελος λειτουργεί άψογα. Ο προπονητής μας έχει έντονη προσωπικότητα. Σίγουρα, λάθη μπορεί να κάνει, όπως και οφείλει να δέχεται την κριτική. Δεν είναι ο τύπος του προπονητή που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες της ομάδας. Η υπόσκαψη είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να το ελέγξει κάποιος. Ίσως κάποια θετικά αποτελέσματα να τον βοηθήσουν».

Για την στήριξη στον προπονητή: «Βεβαίως τον στηρίζουμε. Αυτό θα κάνουμε πάντοτε. Αλίμονο να μην τον στηρίζουμε. Όταν έρθει η ώρα να κριθεί, θα κριθεί. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή. Θα τον στηρίζουμε γιατί ο στόχος μας είναι να πάει καλά. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω επίσης, ότι αυτή δεν είναι μια αυτόβουλη πρωτοβουλία, αλλά προέκυψε μετά από έντονο προβληματισμό από μέσα στην ομάδα. Δεν είναι ένα ξέσπασμα του Τάκη Αντωνίου»

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:«Θα πρέπει να γίνει προσαρμογή από μέρους της ομάδας. Είναι μέρος της δουλειάς μας και θα πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να ανασυγκροτηθούμε. Τη Δευτέρα έχουμε ένα σημαντικό αγώνα. Θα πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Μέσω των αποτελεσμάτων μπορεί να επέλθει η αλλαγή του κλίματος».

Για τους τραυματίες:«Για τον Μπούντιμιρ είναι θέμα απόφασης των γιατρών. Ο Μαντούκα θα χρειαστεί ακόμα λίγες μέρες Ο Μπενασούρ είναι καλά, αλλά  δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι».

Like
Share
Tweet