Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις Τάκη Αντωνίου για πιθανή παραμονή Μαντούκα και Έλιο!

takisΠρίν λίγο ο κ.Τάκης Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και δήλωσε ότι το πιο πιθανό είναι να παραμείνουν οι: Μαντούκα και Έλιο στην ομάδα μας! Έιναι γνωστή η αξία και προσφορά τους ανάφερε και πρόσθεσε οτι θα είναι επιτυχία αν συνεχίσουν στην ομάδα μας! Πρόσθεσε ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν τί γίνεται στις μέρες μας και απότι καταλαβαίνουμε και εμείς είναι να εννοεί ο κ.Τάκης για μειώσεις των συμβολαίων. Αναμένουμε σύντομα όμως σίγουρες πληροφορίες. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα λεγόμενα απο τον κ. Αντωνίου για τους παίκτες αυτούς, για τα πλάνα του νέου προπονητή μας Σέρτζιο αλλά και για άλλα:

«  Είναι γνωστό ότι έχουν ανανεώσει οι Αλεξάνδρου και Σατσιάς. Έγινε χθες  συνάντηση με τους  Μαντούκα και Πίντο και από ότι  φάνηκε το πιο πιθανό θα παραμείνουν στο ρόστερ. Είναι γνωστή η αξία και η προσφορά τους και βεβαίως θα είναι επιτυχία αν μείνουν στην ομάδας μας . Ο κάθε ένας ξέρει το τι  συμβαίνει στο τόπο μας. Φαίνεται ότι οι παίκτες το καταλαβαίνουν απόλυτα. Σε 1-2 μέρες θα ξεκαθαρίσει του Μαντούκα και από Δευτέρα του Πίντο»

Για τις περαιτέρω προσπάθειες και αν υλοποιούνται τα θέλω του Σέρτζιο ανέφερε:
Οι προσπάθειες  είναι συνεχείς και επειδή υπάρχει καλό κλίμα και καλή διάθεση πιστεύω ότι ο προγραμματισμός θα υλοποιηθεί  μέσα στους σχεδιασμούς και το τελικό μπάτζετ που τέθηκε. Τα θέλω του κ. Σέρτζιο ήδη έχουν αρχίσει και είναι οι  κινήσεις που γίνονται,  αυτής της στιγμής. Έχει καθαρή άποψη για την ομάδα αφού παρακολούθησε αγώνες  της  ομάδας. Η προσπάθεια είναι με βάση δικών του εντολών. Πιστεύω πάμε πολύ καλά όσον αφορά τον χρόνο  και αν  συνεχίσουμε με αυτούς τούς ρυθμούς θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός πριν  από την έναρξη της προετοιμασίας. Ο προπονητής μας είναι σε καθημερινή επαφή με όλους τους αρμόδιους. Με  τον πρόεδρο , τον  Πουρσαϊτιδη και  με τον  Σαββίδη. Δεν χρειάζεται τώρα να βρίσκεται στην Κύπρο. Αφού οι σχεδιασμοί του υλοποιούνται. Στην Κύπρο θα έρθει λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας»

Για την δυναμικότητα της ομάδας:
«Ήδη υπάρχουν 19   παίκτες  που έχουν συμβόλαιο μαζί με τους  Νεκτάριο  και Σατσία. Αν πάνε όλα καλά με τους  Μαντούκα και Πίντο τότε θα φτάσουμε τους 21.  Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Μιλάμε για την πρωταθλήτρια ομάδα. Αν  πράγματι αν καταφέρουμε να ενισχύσουμε  την ομάδα , τότε οι  προοπτικές μας θα είναι μεγάλες. Είναι γνωστό ότι στην Ευρώπη θα βρισκόμαστε στους δυνατούς”.

Για τις αναθεωρήσεις των συμβολαίων:
«Αναθεωρήσεις συμβολαίων θα γίνει σχεδόν για όλους τους παίκτες που έχουν ήδη συμβόλαιο. Ο προπονητής μας θεωρεί ότι είναι καλοί παίκτες. Διαπίστωσε όμως  ότι χρειάζεται και  εμπλουτισμός της ομάδας με την ενίσχυση που θα γίνει» .

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για το παίκτη του ΠΑΟ τον Σο ανέφερε: « Δεν πρόκειται να  κάνουμε  σχόλια για νέους παίκτες. Ο προπονητής μας είναι  καλά προετοιμασμένος. Έχει στα υπόψη του κάποια ονόματα. Είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα θα  έχουμε κάποια νεότερα και για την ενίσχυση της ομάδας”

Αν είναι διατεθειμένος αν του προταθεί για να αναλάβει το ρόλο του υπεύθυνου προγραμματισμού ανέφερε:
«Πιστεύω ότι είναι δύσκολο για μένα λόγω των επαγγελματικών  μου υποχρεώσεων. . Είμαστε όμως  στρατιώτες  της ομάδας και θα την  βοηθήσουμε. Υπάρχουν λύσεις και θα της βρούμε για να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ καλά στελεχωμένος»

Αν υπάρχει δυστοκία για να ενισχυθεί η διοίκηση ανέφερε:
«Θα απέρριπτα τον όρο δυστοκία , με τον πρόεδρο να αφιερώνει σχεδόν όλο το 24ωρο στις προσπάθειες για τις  ανανεώσεις. Υπάρχουν δυσκολίες  και η προσπάθεια είναι να στείλουμε μήνυμα ενότητας και ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Στόχος μας είναι να  ενισχύσουμε το διοικητικό  συμβούλιο και να έρθουν άνθρωποι που θα μπορέσουν να βοηθήσουν»

Like
Share
Tweet