Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις Φοίβου στο Super ΣΠΟΡ FM

Ο μας κ.fivos sinelevsi_800x533Φοίβος Ερωτοκρίτου μίλησε τις πρωϊνές ώρες στο SSFM για την πρόκριση, για την προετοιμασία της ομάδας μας στην Αυστρία, για τους νέους ποδοσφαιριστές και για πολλά άλλα. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Μίλησε για την πρόκριση τονίζοντας πως από τον ΑΠΟΕΛ θα εξαρτηθεί η πρόκριση:

«Όποια ομάδα και να ήταν, κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις. Εξαρτάται από εμάς η πρόκριση. Μπορεί να αποφύγαμε πιο δυνατές ομάδες, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Έχουμε περισσότερες εμπειρίες, και από τις δύο ομάδες. Λαμβάνοντας την περσινή  εμπειρία με τους Αζέρους, από εμάς εξαρτάται. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει η ομάδα. Σιγά, σιγά η ομάδα φορμάρεται, οι παίκτες είναι πιο έτοιμοι. Θα είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.»

Για την οικονομική σημασία που έχει αυτό το παιχνίδι ο κ. Ερωτοκρίτου ανάφερε:

«Ο στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι σημαντικό για το οικονομικό λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που υπάρχουν στην Κύπρο».

Για την προετοιμασία στην Αυστρία, είπε:

«Η ομάδα φορμάρεται και η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές και ελπίζουμε σε πολύ καλύτερο».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές ανάφερε:

«Έχουν έρθει νέοι παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να εγκλιματιστούν νέοι παίκτες. Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης».

Για την προσπάθεια για μείωσης του προϋπολογισμού:

«Είμαστε σε πλαίσιο που μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Στόχος μας είναι το Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Για τις μεταγραφές:

«Προς το παρών δεν θα γίνει άλλη κίνηση».

Για τον Τρισκόφσκι…

««”Δεν πρόκειται να έλθει στην Κύπρο ο Τρισκόφσκι. Ξέρω οτι αν φύγει απο την Μπριζ θα πάει δανεικός σε άλλη ομάδα του Βελγίου. Ξέρω απο πρώτο χέρι”»

Like
Share
Tweet