Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνέντευξη Τύπου – Ιβάν (13/12/12)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EoXhvw8UWhg[/youtube]

 

Πόσο ικανοποιημένος είστε από την μέχρι στιγμής απόδοση της ομάδας και τι δεν σας έχει ικανοποιήσει;

Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος. Πολύ σπουδαίο ρόλο έπαιξε το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Η τελευταία εντύπωση μένει. Αν το κερδίζαμε θα ήμασταν εμείς πρώτοι. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι. Θα είχαμε διαφορετική άποψη σε ότι αφορά τον πρώτο γύρο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την συγκομιδή. Και κυρίως το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε οκτώ βαθμούς μέσα στο ΓΣΠ. Κάτι που παίζει ρόλο στην άποψη για την γενική εικόνα της ομάδας. Σίγουρα έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε καλύτεροι. Οι αγώνες με ΑΕΚ και Ανόρθωση, χάλασαν την γενική εικόνα του πρώτου γύρου.
– Εχετε σκέψεις να αλλάξετε κάτι στην ομάδα;

Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλα με βάση τους παίκτες που ειναι διαθέσιμοι. Δεν ειναι θέμα απόδοσης ποδοσφαιριστών. Και στο τελευταίο παιχνίδι, συνολικά δεν ήμασταν καλοι. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές.
– Η εμφάνιση με την Ανορθωση, ήταν συνέχεια κάποιων άλλων αγώνων που δεν υπήρξε καλη απόδοση.Κυριως στα ντέρμπι…
Σίγουρα μας προβληματίζει γιατί δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Ειναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί μας πληγώνει τον εγωισμό μας. Σίγουρα τα κακά αποτελέσματα στα ντέρμπι,  πληγώνουν περισσότερο και εμάς και τον κόσμο. Ομως δεν μπορείς να δώσεις κάποια ιδιαίτερη απάντηση γιατί ειμαστε μεγαλη ομάδα. Αρα η εικόνα μας σε αυτά τα παιχνίδια δεν ήτανε σε όλα τα παιχνίδια, ίδια. Με ΑΕΚ είχαμε κακό πρώτο και καλο δεύτερο. Με Ομόνοια τα τελευταία είκοσι λεπτα. Οταν έχεις στόχος το πρωτάθλημα, αυτός που θα μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς, παίρνει τον τίτλο. Σίγουρα μας πληγώνει.
-Εχει γίνει αρκετός λόγος για το πως λειτουργεί η ομάδα στον άξονα.

Δεν έχετε υπόψιν σας, εάν ο οποιοσδήποτε παίκτης ειναι έτοιμος ή όχι να αγωνιστεί. Και τι πρόβλημα μπορεί να έχει. Εσείς ειναι απόλυτα φυσιολογικό να ασκείται κριτική. Σίγουρα η λειτουργία μας δεν ήταν καλη. Ομως μεσοεπιθετικα η ομάδα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ηταν η εμφάνιση στο παιχνίδι με την Ανορθωση. Ειναι κρίμα να φορτωνουμε την πίεση μονο σε αυτά τα παιδιά. Οταν σε ένα παιχνίδι δεν ειναι καλοι, ενδεχομένως μπορω να έχω ευθύνες και εγω. Ειναι σίγουρα μια σημαντική γραμμή, αυτη του κέντρου, αλλα δεν ειναι θέμα αν ταιριάζουν ή όχι.
Ο Μπενασουρ δεν έχει παίξει 90λεπτο. Ο λόγος;

Ειναι κάποιοι παίκτες που έχουν ένα στιλ. Οι αλλαγές που γίνονται ειναι αυτές που γίνονται κυρίως μεσοεπιθετικα και όχι μέσο αμυντικά. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος συνήθως σε μια ομάδα αυτο γίνεται.
Ανάλογα με τον σχηματισμό. Δεν δίνω σε αυτο λογαριασμό. Ειναι θέμα τακτικής της ομάδας.
Αγωνιστικα, ειναι εκτός ο Καρυπιδης, ο Σοουζα, και ο Μπουντιμιρ θα κάνει σήμερα αρθροσκοπηση. Για τον Μπορδα, ειναι αμφιβολος…

-Σολαρι

Ειναι ψέμα οτι έγινε λάθος διάγνωση. Ειναι η ίδια διάγνωση. Απλά πήραμε και μια δεύτερη γνώμη. Ειναι κρίμα να λέγονται τέτοια ψέματα. Ειναι ακριβώς η ίδια διάγνωση. Απλά όταν δεν ειναι συνηθισμένες οι περιπτώσεις τότε ζητούμε μια δεύτερη γνώμη. Το ίδιο έγινε και με τον Μπουντιμιρ. Είχαμε πρόταση για αρθροσκοπηση πριν μια βδομάδα αλλα ζητήσαμε και δεύτερη γνώμη η οποία ήταν η ίδια.
Ο Σολαρι έμεινε για 5 μέρες, ενω ο Μπουντιμιρ ήρθε αμέσως πισω.

Μετεγγραφικα

Το ανοικτό θέμα το έχουμε με την αποχώρηση του Αλμειδα. Σίγουρα θα ενισχυθουμε μεσοεπιθετικα. Και με τον Ολιβειρα. Ομως δεν μπορω να πω κάτι. Ξέρω οτι θα γραφτούν πολλα, όμως δεν θα εμπλακεί σε αυτά. Αυτο που θελουμε να το κάνουμε θα το κάνουμε.
Ειναι λογικό οτι θελουμε ένα παίκτη στην επίθεση. Μπορεί να ειναι ή επιθετικός περιοχής ή ακραίος επιθετικός.
Δεν προβλεπαμε τις μετεγγραφές. Αυτο δεν προβλεπαμε για να αντικαταστησουμε. Επρεπε να προσαρμοστουμε πάνω στην φυγή του Αλμειδα.

Για αγώνα με ΕΝΠ

Δύσκολο παιχνίδι. Γιατί προερχόμαστε από ένα ντέρμπι που μας πλήγωσε και εμάς,αλλα και μείς πληγώσαμε  τον κόσμο μας. Είμαστε σε μια κατάσταση, δεν θα έλεγα δύσκολη, όμως υπήρξε πολλή απογοήτευση. Ερχόμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτη που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Ομως για μας ειναι πολυ σημαντικο να πάρουμε την νίκη. Ναι μεν κάθε ομάδα πρεπει να ξεπερνά τα κακά αποτελέσματα, όμως κάποιοι αγώνες σε πληγώνουν παραπάνω. Μόνοι μας φτάσαμε σε αυτο το σημείο και εμείς θα την αντιστρεψουμε.

Εγινε λάθος στο χτίσιμο της ομάδας

Ξέραμε οτι λόγω των αλλαγών θα είχαμε προβληματα. Ομως είχαμε ενδιαφέροντα στοιχεία μέσα απο την πορεία της. Υπήρξαν παιχνίδια που τα κερδίσαμε εύκολα και κάποια που είχαμε τα πάνω και τα κάτω. Στον επιθετικό τομέα ήμασταν καλοι στην άμυνα δεν ήμασταν άσχημοι.

Δεν αποφάσισα ακόμα για το ποιος θα φύγει.

Για τον Αντωνιαδη

Δεν έχει αίσθηση κινδύνου. Ηταν καλός. Ειδικά τώρα που η ομάδα παίζει κάτω απο πίεση. Θέλει όμως παιχνίδια. Αυτο θα του δώσει την αυτοπεποίθηση. Την στήριξη μας την έχει.

Like
Share
Tweet