Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δραματικό (Ivan κάνε κάτι)

Απογοητευτικό το ΑΠΟΕΛ στον προψεσινό αγώνα ενάντια σε μια ομάδα που ότι και να πούμε δεν είναι ήταν ψηλού επιπέδου. Αν θέλαμε θα νικούσαμε και το ξέρετε αυτό αγαπητά αδέρφια. Από ότι φαίνεται δεν πήγε σχεδόν τίποτε καλά προψές. Αγαπητέ Ιβάν! Γιατί βάζεις τον Σόουζα αρχικό σχήμα; δεν είναι καλύτερος ο Σελίμ;

Αγαπητέ Ζουέλα! Πόση πίστωση χρόνου ακόμα χρειάζεσαι; Ακόμα μέχρι ΠΟΤΕ θα σε δικαιολογούμε τα τραγικά αυτά λάθη που κάνεις; Ελπίζω εφόσον και έρθει ο Καρυπίδης σύντομα, να καθίσεις στον πάγκο γιατί μέχρι τώρα ΕΚΕΙ πρέπει να είσαι και όχι στο γήπεδο. Νόμισα ότι ο Μπόρδα ήταν τραγικός εφόσον το πρώτο παιχνίδι του ήταν κακό αλλά εσύ δεν παίζεσαι! Το 0-1 με το 1-1 σαν σκόρ, ιδιαίτερα όταν παίζω εκτός, είναι σίγουρα καλύτερο, χάρις κυρίως σε εσένα Ζουέλα, όμως εφόσον μπορούσες να πράξεις καλύτερα στην φάση εκείνη και να μην δοθεί το πέναλτυ.

Η ομάδα μας ψές δεν έπεισε τους οπαδούς ΑΚΟΜΑ και τον προπονητή. Στις δηλώσεις του ο Ιβαν είπε αναλυτικά:

Η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη για να αγωνιστεί σε συνθετικό χορτοτάπητα. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί η Νέφτσι πραγματικά έπαιξε καλά, με μεγάλο ενθουσιασμό. Αν θέλουμε να πάμε πιο μακριά στη διοργάνωση, τότε θα πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να αποδεχθούμε το τελικό σκορ, Η Νέφτσι ήταν καλή. Το τελικό 1-1 είναι καλό για εμάς αφού η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό σε όλους, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες όπως έγινε τώρα το ποδόσφαιρο. Το δικό μας περσινό παράδειγμα δείχνει ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Δημιουργούμε μια νέα ομάδα μέσα από τα προκριματικά. Οι φίλαθλοι θα έρθουν στον επαναληπτικό αλλά δεν παίζουν αυτοί. Για να περάσουμε θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερο παιχνίδι. Από τότε που είμαι στον ΑΠΟΕΛ δύσκολα κάναμε δύο συνεχόμενα κακά παιχνίδια. 

Τα σκούρα γράμματα είναι η ουσία του ψεσινού ΑΠΟΕΛ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

Δεν μπορώ να εκφραστώ άλλο παρά μόνο να ανησυχώ, να αγχώνουμε, να μουρμουρώ και ΔΕΝ θα ησυχάσω μέχρι να δω το ΑΠΟΕΛ να παίζει το ποδόσφαιρο που ΠΡΕΠΕΙ!

ΔΕΝ υπάρχουν περιθώρια ΧΡΟΝΟΥ πλέον. Κύριοι της Διοίκησης, Κύριε Ιβάν, Κύριοι παίκτες ΚΑΝΤΕ ότι θέλετε κάντε όπως θέλετε:

ΤΟ ΑΠΟΕΛ να ξαναγίνει ΑΠΟΕΛ! 

Like
Share
Tweet