Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εγώ σε έκτισα, εγώ σε χάλασα

fournosΗ λαϊκή παροιμία που λέει, ‘Φούρνε μου εγώ σε έκτισα, Εγώ θα σε χαλάσω’, πάει γάντι στην νυν διοίκηση της ομάδας μας. Αυτή η διοίκηση μας έχει ανεβάσει πολύ ψηλά, μα τόσο ψηλά που κανένας δεν θα το φανταζόταν ούτε στα πιο τρέλα του όνειρα. Οι ομίλοι του Championws League, μόνο από την τηλεόραση μπορούσαμε να τους δούμε και κανένας δεν θα φανταζόταν ότι μια μέρα θα ήμασταν μέρος αυτού του τέλειου παιχνιδιού. Κανένας πριν από 5 χρονιά δεν θα το πίστευε ότι η ομάδα μας, η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας, θα έπαιζε σαυτή την φανταστική διοργάνωση και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα παραμιλούσε για εμάς. Αυτή η διοίκηση έχει κάνει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ τόσο περήφανο και τόσο απαιτητικό που μετά σκέφτηκε….

Τι πρέπει να κάνουμε για να τους προσγειώσουμε όλους αυτούς τρελαμένους οπαδούς τις ομάδας μας που σε λίγα χρόνια θα έχουν και απαίτηση να κατακτήσουμε και το τρόπαιο του Champions League. Κάτι πρέπει να γίνει για να τους προσγειώσουμε πίσω στην πραγματικότητα.

Μετά την πρώτη είσοδο μας στους ομίλους ξοφλήσαμε τα χρέη τις εταιρείας ΑΠΟΕΛ, και σωστά πράξαμε, επενδύσαμε στο να φέρουμε καλούς ποδοσφαιριστές για να ξαναμπούμε στους ομίλους. Την δεύτερη φόρα που μπήκαμε ομίλους και δεν είχε με χρέη η εταιρεία, γιατί το σωματείο ΑΠΟΕΛ έχει ακόμα, και πήραμε και πολύ περισσότερα χρήματα, αντί να συνεχίσουν με την ίδια λογική, είπαν να τα ‘φυλάξουν’ και να κάνουν την ομαλή προσγείωση του ΑΠΟΕΛ και των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ.

Ξεκινήσαμε λοιπόν από την περσινή χρονιά να πουλάμε ποδοσφαιριστές και να παίρνουμε εκατομμύρια και να φέρνουμε στον Αρχάγγελο τον κάθε ποδοσφαιρικά αχάπαρο για να παίζει στην ομάδα μας. Ξεκινήσαμε λοιπόν με τις τριάρες εντός της έδρας μας, στο Γ.Σ.Π., και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ άρχισε να αναρωτιέται τι γίνεται. Γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο; Καμία απάντηση. Με την ‘βοήθεια’ όλων των ομάδων κατακτήσαμε ένα πρωτάθλημα που δεν τον χάρηκε κανείς. Ωραία, τελείωσε η χρονιά με επιτυχία είπαμε. Πήραμε το ζητούμενο.

Με την νέα χρονιά έπρεπε να μας αποτελειώσουν τελείως. Μας έφεραν ένα, για προπονητή, και αυτός έφερε και αρκετούς που τους βάφτισε ποδοσφαιριστές και η διοίκηση μας τον άφηνε να διώχνει τους λιγοστούς ποδοσφαιριστές που είχαν αξία στο ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση έβλεπε την ομάδα μοντέλο που μας είχαν φτιάξει να γίνετε μια ομάδα χωρίς πλάνο και αυτοί έμεναν απαθείς. Απεναντίας κάποιοι από αυτούς τα έβαλαν και με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είχε παράπονο που έβλεπε μια ομάδα αγνώριστη, μια ομάδα που δεν ήταν ομάδα.

Ο καημένος κόσμος του ΑΠΟΕΛ που αλλιώς φαντάστηκε την ομάδα του, μετά από τις τεράστιες επιτυχίες και τα πολλά εκατομμύρια που πήρε, να είναι έξω από τα νερά του. Περιμέναμε να έχουμε μια ομάδα ζηλευτή, μια ομάδα που θα είχε μεγάλο εκτόπισμα σε Κύπρο και Ευρώπη, αντί αυτού γίναμε η κουτσή Μαρία σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η νυν διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατάφερε όχι μόνο να μας προσγειώσει, αλλά και να μας ταπεινώσει μπροστά σε όλο τον Κύπριο και Ευρωπαίο φίλαθλο. Συγχαρητήρια, έχετε κάνει πράξεις τα λόγια σας. ‘Φούρνε μου εγώ σε έκτισα, εγώ θα σε χαλάσω’. Δεν ξέρουν όμως ότι το ΑΠΟΕΛ είναι Ιδέα και Αθάνατο θα Ζεί!!!

Hitman

Like
Share
Tweet