Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εθνικός VS ΑΠΟΕΛ (0-1) Σχόλια

Μια κεφαλιά ήταν αρκετή να μας δώσει το τρίποντο στον αγώνα και να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή αυτή τη φορά με την ανόρθωση αλλά χωρίς την άεκ. Ο Μπόρδα κατάφερε στο 23ο λεπτό να σκοράρει με κεφαλιά απο κόρνερ. Χρυσό γκόλ απο τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό. Στο ξεκίνημα δεν είμασταν συγκεντρωμένοι και δεν πετύχαμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Ο εθνικός κατάφερε στην αρχή να μας δυσκολέψει αφού για αρκετή ώρα το παιχνίδι παιζόταν στο κέντρο. Αργός ρυθμός με δυνατές μονομαχίες αλλά δεν άργησε να φθάσει το γκόλ απο τον Μπόρδα. Αρκετά προβληματικό το ΑΠΟΕΛ το πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές προσπάθειες για τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αλλαγή στο 43ο λεπτό ο Ατόρνο που τραυματίστηκε στο πόδι (μπήκε ο Μπούντιμιρ) και στο 46ο λεπτό αποχώρησε ο Χαραλαμπίδης για να δώσει τη θέση του στον Αλωνεύτη, ο οποίος βρήκε καταπληκτική ευκαιρία στο 60 αλλά ο τερματοφύλακας του εθνικού σε πολύ κοντινό σημείο είπε «οχι».

Σε γενικές γραμμές μπορούσαμε καλύτερα αλλά λόγω της αλλαγής της μέρας (αλλαγή σχεδίων για τον Ιβάν), λόγω και του κ. Μούσκου (θα καταγγελθεί ελπίζω) αλλά και ίσως του γρασιδιού δεν μπορέσαμε να είμασταν πιο παραγωγικοί. Δύσκολο και αγχωτικό το τελικό σκόρ αλλά πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο σε ενα αρκετά δυσκολο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας. Η ομάδα μας στέρησε σε ατομικό και συνολικό επίπεδο, φάνηκε να μήν μπορούσε να ολοκληρώσει τελικές προσπάθειες και γενικά το παιχνίδι παίκτηκε το μεγαλύτερο διάστημα του στο κέντρο του γηπέδου.

Σταθερος και καλός φάνηκε ο Ηλία, όπου είναι η πρώτη του συμμετοχή φέτος στο πρωτάθλημα. Πολύ καλός και ο Μπάρντο που σε πολύ κοντινή θέση είπε όχι σε σούτ του εθνικούΟ Τζιόλης στο κέντρο φάνηκε εξαιρετικός στο περισσότερο διάστημα του παιχνιδιού. Στο 47 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ και του linesman ο Μασίνουα πάτησε τον Κάρυ στον λαιμό. Κύριοι μόνο και μόνο απο το σημάδι στον λαιμό του παίκτη μας έπρεπε να δίνατε κάρτα. Μπορούσε να προκαλούσε μεγάλη ζημιά στον Κάρυ που πραγματικά είχε εκνευριστεί αφάνταστα στην φάση εκείνη. Ένταση η διαιτησία προκάλεσε και στην κερκίδα αφού πολλές φάσεις ήταν απλά απαράδεκτες. Ο Χατζηλιασής ανάφερε ότι θα μελετηθεί το θέμα της διαιτησίας και πιθανώς να καταγγελθεί ο Μούσκος.

Κρατάμε στο τρίποντο και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες.

Επόμενος μας αγώνας η άεκ στο ΓΣΠ στις 18 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή στις 19:00.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

86 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ!

86 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

 

Like
Share
Tweet