Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΕΙΠΕ ΟΧΙ Ο URKO! (Μακάμπι-ΑΠΟΕΛ 0-0) + βίντεο

BUmwLhoCUAAtoooΑπίστευτο και απαράδεκτο οτι η ομάδα μας δεν κατάφερε να δημιουργήσει την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοράρει! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ; Δεν πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά καταντήσαμε να λέμε “είμαστε ευχαριστημένοι απο το αποτέλεσμα”. Δεν έχει σχέση κύριοι και κυρίες το αποτέλεσμα γιατί θα ήταν διαφορατικό αν είμασταν δημιουργικοί…

Η Μακάμπι έκανε αμέτρητα λάθη και μας άφησε περιθώρια για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά δεν το καταφέραμε. ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ! Η άμυνα μας στάθηκε πολύ καλά. Ο Μπόρδα προσπάθησε και φάνηκε σταθερός στο γήπεδο! Ο Αμορίν πήγε να καταστρέψει την νύχτα αλλά ο Πάρντο είπε ΟΧΙ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΝΤΟ! Με την απόδοση της ομάδας δυστυχώς είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τί να κάνουμε; τόσα παίζουμε τόσα παίρνουμε. Αν συνεχίσουμε χωρίς βελτίωση ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Ο νοών νοείτω!

Urko Pardo@urkopardo

Important victory today. Very important.

Thanks again to come so many people on monday.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρτζιο μετά το τέλος του αγώνα:

«Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, η Μακάμπι έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η κυριότερη προσπάθεια μας ήταν να δημιουργήσουμε δυσκολίες στις αντεπιθέσεις αλλά δεν το καταφέραμε. Αυτή η ισοπαλία σημαίνει ένας βαθμός και είναι δύσκολο να παίρνεις βαθμούς στη διοργάνωση αυτή.

Είμαι ικανοποιημένος από τον Ολιβέιρα, είχαμε το ίδιο σύστημα αλλά με άλλο παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ. Είμαι ικανοποιημένος γενικά για την ομαδική προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες ίδρωσαν για τη φανέλα. Ο Μπόρδα είναι υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, αποτελεί σπουδαίο εργαλείο. Αυτό είναι το είδος της διάθεσης που θέλω να έχουν οι παίκτες μου.

Ο Πάρντο είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και έκανε ένα πολύ καλό ματς. Είχε κάνει κάποια λάθη σε προηγούμενα ματς, μιλήσαμε γι αυτά. Παραμένει μεγάλος τερματοφύλακας, είμαι ικανοποιημένος και για τους τρεις τερματοφύλακες που έχουμε.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς που ήταν εδώ κι αυτούς που δεν ήταν, είναι δύσκολο να ταξιδέψεις στα μέσα της εβδομάδας. Πιστεύω στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή.»

Like
Share
Tweet