Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εισιτήριο Διαρκείας: Το δίλημμα!

SeasonTiketsΝα πάρω ή να μην πάρω εισιτήριο διαρκείας είναι ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που ταλανίζουν στο νου του κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ποια είναι να κριτήρια που βάζει κάποιος για να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας; Αξίζει το κόπο σε αυτή την οικονομική κατάσταση που ζούμε;  Θα έχουμε ένα καλό σύνολο ποδοσφαιριστών;  Νιώθω ασφάλεια στο γήπεδο εγώ και η οικογένεια μου; Μπορώ να αφήσω την ομάδα μου μόνη της;

Όλα αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα βασανίζουν αυτό τον καιρό τον γνήσιο και υγειές σκεπτόμενο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Μετράει και ξαναμετράει τα καλά τα κακά και πάλι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση. Περιμένει να δει κάποιες διορθωτικές κινήσεις, κάτι που να τον κάνει πιστέψει ότι κάτι θα αλλάξει.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, σε όλους τους τομείς. Αρκετός κόσμος έμεινε χωρίς δουλεία και αυτοί που έχουν δουλειά έχουν μειώσεις στον μισθό τους. Ξεκινούμε με 2-3 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί να υπάρξουν και άλλες. Το οικονομικό μαζί με την ασφάλεια του γηπέδου θα είναι οι 2 μεγάλοι παράγοντες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αγορά του εισιτήριου διαρκείας.

Το οικονομικό κομμάτι είναι στα χέρια της διοίκησης και πρέπει αυτή την χρονιά να σκεφτεί πάρα πολύ πριν να ανακοινώσουν τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Όσοι αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ευνοούμενοι και όχι μέχρι το τέλος τις χρονιάς να βγαίνουν και χαμένοι. Τι εννοώ; Εάν κάποιος αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και κάποιος άλλος αγοράζει εισιτήριο για κάθε αγώνα ξεχωριστά να μην βγαίνει ευνοούμενος εκείνος που αγόραζε το κάθε εισιτήρια ξεχωριστά. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Με το να είναι μειωμένη η τιμή των εισιτηρίων κατά την διάρκεια της χρονιάς. Να μην πούμε και για τα κεκλεισμένα των θυρών κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά προνομιούχοι ότι και εάν συμβεί! Πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη οι εκάστοτε διοικούντες εάν θέλουν αύξηση σε αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά!

Το θέμα ασφάλεια πρέπει να το αναλάβει εξολοκλήρου η πολιτεία, το υπουργείο δικαιοσύνης και αστυνομία. Πρώτα πρέπει να σταματήσει η κόντρα μεταξύ του υπουργείου δικαιοσύνης και της αστυνομίας για να μπορέσουν να προστατεύουν τους πολίτες αυτής της χώρας. Είναι στην εξουσία τους να κάνουν ότι χρειάζεται για να προστατεύουν τους φιλάθλους που πάνε στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους ή ακόμη για να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι. Με το να δηλώνουν ανίκανοι αυτό δεν είναι αρκετό και δεν τους τιμά. Να βρουν τις λύσεις που χρειάζεται!

Η αγάπη του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ είναι όμως πολύ μεγάλη για την ομάδα του και πιστεύω ακράδαντα ότι όσοι μπορούν οικονομικά θα βγάλουν τα εισιτήρια διαρκείας τους θα το πράξουν για να είναι δίπλα στην ομάδα τους που τόσο πολύ αγαπάνε. Ο πιστός ΑΠΟΕΛίστας θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα είτε με διαρκείας είτε με απόκομμα εισιτηρίου.

ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕ!

Like
Share
Tweet