Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκεί που νομίζαμε

Εκεί που νομίζαμε οτι όλα κυλούσαν ομαλά και είδαμε τους τραυματίες μας να είναι σε πιο σταθερή κατάσταση, διαβάσαμε σήμερα ότι ο Καρυπίδης ξύπνησε με πυρετό και ίωση. Στη λίστα των τραυματισμών προστείθετε και ο Μπιτόν αφού στην πρωϊνή προπόνηση της ομάδας αποχώρησε με διάστρεμμα ποδοκνημικής. Οι υπόλοιποι μας τραυματίες, Αλωνεύτης, Κλουκόφσκι, Τζιόλης και Σέρχιο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τρεξίματα στο γήπεδο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπείες.

Ελπίζουμε αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα αφού θα επανεξεταστεί η φυσική τους κατάσταση. Φθάνουμε και σύντομα στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας που θα γίνει στις 27 με τον Εθνικό. Θετικό είναι ότι διανύουμε και τις δύο βδομάδες χωρίς παιχνίδια, λόγω των προεδρικών εκλογών και μέχρι τώρα δεν “φάνηκε στο γήπεδο η απουσία όλων αυτών των παικτών που ταλαιπωρούντε απο τραυματισμούς. Ελπίζω αυτό το χάος των τραυματισμών να τελειώσει σύντομα γιατί μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το φετινό πρωτάθλημα και ΠΡΕΠΕΙ να φανούμε δυνατοί στο γήπεδο.

Περαστικά σε όλους τους τραυματίες και ευχόμαστε όσο πιο σύντομα γίνεται να επανέλθουν όλοι ανεξαιρέτως έτσι ώστε ο προπονητής της ομάδας μας να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Like
Share
Tweet