Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ερμής-ΑΠΟΕΛ (Σάββατο, 19:00, Αμμόχωστος)

Ermis_AradippouΜε αλλαγμένη τη  ψυχολογία προς το καλύτερο, θα αντιμετωπίσουμε τον ερμή του Φανιέρου και του Νίκου, στο  Αμμόχωστος στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Ο Δώνης άρχισε δουλειά εδώ και μέρες και έχει επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια αλλά και η πειθαρχία

Αναμένουμε μια ομάδα διαφορετική, αλλαγμένη προς το καλύτερο με οδηγό τον νέο προπονητή Δώνη, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη και πάθος. Δεν χάσαμε πολλή έδαφος όμως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση. Το θέμα με τους επιθετικούς είναι το κρισμιότερο που μας ανησυχεί και ελπίζουμε να βρούμε τη λύση στις πράξεις του νέου προπονητή μας. Οι ΑΠΟΕΛίστες περιμένουν πάρα πολλά απο το πρόσωπο του και στον αυριανό αγώνα τουλάχιστο περιμένουμε γκόλ! Πολλά γκόλ, κάτι που μας έλειψε εδώ και μήνες!

Οι νεαροί μας, Πιέρος και Αρτυματάς αξίζουν μια ευκαιρία. Ο Πιέρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ περιμένουμε με αγωνία να δούμε τον Κωστάκη στο γήπεδο. Εφόσον οι: Σιέρτιαν, Μπούντιμιρ και Ίσμα αδυνατούν να βοηθήσουν την ομάδα στη κορυφή ας δώσει ο προπονητής τα ινία απο την αρχή στον Πιέρο. Η τιμωρία στον πάγκο θα τους κάνει καλό.

Από κτύπημα στο πόδι ταλαιπωρείται ο Αλωνεύτης. Ακολουθεί προπόνηση αποκατάστασης και φυσιοθεραπευτική αγωγή. Αιμάτωμα στον τετρακέφαλο η διάγνωση για τον Αλεξάνδρου. Θα επαναξιολογηθεί και θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Ακολουθήστε μας στο τουίτερ @Apoelpartidario και στο λογαριασμό μας στο facebook: /ApoelPartidarios για όλα τα νέα της ομάδας.

Πάμε για τη νίκη! ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ και δεν θα το σταματήσει ΚΑΝΕΙΣ!

ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet