Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η σημαία δεν υποστέλλεται κουφάλες!

satsias(1)Είναι με μεγάλη μας χαρά που ακούσαμε ότι η σημαία του ΑΠΟΕΛ, ο Αρχηγός Μαρίνος Σατσιάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο με τα χρώματα της ομάδας μας. Μεγάλη χαρά, επειδή είμαστε πολύ κοντά στη μέρα όπου στη θρυλικότερη ομάδα του νησιού, ίσως να μην αγωνίζεται ούτε και ένας παίχτης ο οποίος να υποστηρίζει αυτή την ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΠΟΕΛ! 

Αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ της ομάδας μας βρίσκονται μόνο 4 παίκτες οι οποίοι ξεκίνησαν από τις ακαδημίες και δηλώνουν από κούνιας οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, ο οποίος όμως είχε φύγει για ένα διάστημα για να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική, τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου που και αυτός είχε ένα πέρασμα από τη Λάρισα, τον Κίσσα ο οποίος αποτελεί 3η με 4η επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα και τον Αντωνιάδη που δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει στην ομάδα μας ο μικρός. Δεν υπολογίζουμε φυσικά 4-5 νεαρούς αθλητές που απλά τους δηλώνουν στο ρόστερ για να τηρούνται οι ποσοστώσεις γηγενών που απαιτεί η ΟΥΕΦΑ αλλά ξέρουν και οι ίδιοι ότι αποκλείεται να αγωνιστούν ποτέ. 

Αυτή είναι η κατάσταση που λέτε που επικρατεί στο ΑΠΟΕΛ που κατά τα άλλα είναι το καμάρι μας. Ένας και μόνον παίκτης, ο Μαρίνος Σατσιάς, που να είναι από κούνιας ΑΠΟΕΛίστας και να έκανε εξολοκλήρου την καριέρα του στην ομάδα μας. Ο τελευταίος των Μοϊκανών. Ο τελευταίος των Αρχηγών. Η τελευταία σημαία. Το ότι δεν υποστάληκε αυτή η σημαία για ένα ακόμα χρόνο, φαίνεται όμως ότι πείραξε τους διάφορους νεοΑΠΟΕΛίστες και λοιπούς θιασώτες του μοντέρνου ποδοσφαίρου που όραμά τους είναι να βλέπουν ένα ΑΠΟΕΛ στο οποίο να αγωνίζονται μόνο ξένοι και διάφοροι γενίτσαροι από άλλες ομάδες. Τους νεοΑΠΟΕΛίστες αυτούς δεν τους ενοχλεί καθόλου να πηγαίνουν στο γήπεδο να βλέπουν την ομάδα μας (ή από τον καναπέ τους τις περισσότερες φορές) και να μην αγωνίζεται ή να ανήκει σε αυτή ούτε και ένας παίκτης που να είναι ΑΠΟΕΛίστας! Ξεχύθηκαν στα social media που λέτε, με το που ανακοινώθηκε η ανανέωση του Μαρίνου Σατσιά και άρχισαν να στάζουν χολή και δάκρυα για το αχρείαστο της παραμονής του και πόσο πολύ θα μας στοιχίσει αγωνιστικά κλπ κλπ. 

Ξύδι ρε! Ξύδι σ’ εσάς που θέλετε το ΑΠΟΕΛ θεατρική παράσταση για να περνάτε την ώρα σας. Ξύδι σ’ εσάς που είστε οι ίδιοι που με μεγάλη ευκολία υποστείλατε και άλλες σημαίες για να μην σας πουν συντηρητικούς. Ξύδι σ’ εσάς που το συναίσθημα και η Ιστορίας σε όλα τα επίπεδα δεν σας λέει τίποτα και τα πουλάτε όλα για «ένα καλύτερο αποτέλεσμα». 


AGAINST MODERN FOOTBALL

ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΑΤΣΙΑ

ΜΑΡΙΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ

Πηγή: http://ultras-apoel.com/i_simaia_den_ipostelletai_koufales.htm

Like
Share
Tweet