Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΔΥΝΑΤΟΙ!

Απο την αρχή του φετινού πρωταθλήματος είδαμε πολλές φορές την ομάδα μας να αδικείτε ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΑ σε πολλές περιπτώσεις, πολύ φανερές όπως και αυτή του Μπόρδα όπου η κάρτα του απλά έβγαζε μάτια. Αλλού ήταν ο παίκτης και πήρε την κάρτα απο το πουθενά. Παλεύουμε καθημερινά στα ράδια, στις τηλεοράσεις, στο διαδύκτιο και στο γήπεδο για το ΑΠΟΕΛ μας που φέτος έδειξε πολλές αδυναμίες. Τώρα που τα πράγματα φαίνονται να είναι καλύτερα, τώρα που πλέον ξεπεράσαμε πολλά απο τα προβλήματα μας αλλά οφείλουμε να κάνουμε αποφασιστικές κινήσεις για την κατάκτηση του φετινού δύσκολου πρωταθλήματος.

Παίκτες

Οφείλουν οι παίκτες ΚΑΘΕ αγωνιστική να παρουσιάζουν το καλύτερο τους εαυτό. Κάθε τους κίνηση είναι σημαντική στο γήπεδο. Δεν επιτρέπουμε και δεν θέλουμε να δούμε άλλους βαθμούς να χαθούν. Κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη και πρέπει οι παίκτες μας να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι δύσκολο να κατακτηθεί αλλά τα κέρδη απο αυτό ΚΑΙ για αυτούς θα είναι πολλά. Πρώτο και κύριο η έξοδος μας στην Ευρώπη. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ καλύτερο ποδόσφαιρο απο αυτούς, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας κάτι που θα φέρει επιτέλους ΠΙΟ εύκολες νίκες για την ομάδα μας. ΠΙΣΤΕΨΤΕ στο πρωτάθλημα! Να πηγαίνεται στο γήπεδο με ψυχή και πάθος και όταν είστε έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ τίποτα να φοβάστε!!!

Κόσμος

Ο Πορτοκαλί κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να παραμείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ μέχρι τον Μάιο. Δίνουμε και εμείς τον δικό μας πόλεμο απο τα ράδια, το διαδύκτιο, στις κερκίδες παλεύουμε κάθε αγωνιστική με τη φωνή μας και τη ψυχή μας!!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ μαζί θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ΦΕΤΟΣ! Αρκεί να το πιστέψετε. Το ξαναζήσαμε και το ξαναζούμε!

Διοίκηση

Πρέπει να βάλουμε στο περιθώριο τα τελευταία γεγονότα (την παραίτηση του προέδρου κ.Φοίβου Ερωτοκρίτου) και όλη η Διοίκηση μας να κάνει ότι είναι δυνατόν για να κρατήσει το ΑΠΟΕΛ μας μακριά απο τα πυρά που δέχετε απο την ΚΟΠ και όλους τους αλλόθρησκους. Φέτος είχαμε κάποιες αδυναμίες και δεν προστατέψαν την ομάδα μας οι Διοικούντες. Οφείλετε κύριοι εφόσον είστε εκεί να “πυροβολάτε” τους εχθρούς όπως εμείς κάνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Προπονητής και Τεχνικό Τίμ

Ο Ιβάν να αφήσει τους εγωισμούς και την ξεροκεφαλιά και να συγκεντρωθεί στο πώς θα οργανώσει την ομάδα για να φέρνει κάθε αγωνιστική θετικά αποτελέσματα και τους τρείς βαθμούς. Ο Καρυπίδης είναι έτοιμος εδώ και περίπου δύο μήνες αλλά είναι εκτός γηπέδων. Γιατί;; Οι δύο νεοφερμένοι, Μπέκμαν και Μπιτόν, έδειξαν θετικότατα αποτελέσματα απο τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους, ΓΙΑΤΙ δεν είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας; Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό εντός και εκτός γηπέδων, συνεχίστε να συμπεριφέρεστε σαν μια οικογένεια και πλέον ΔΕΝ μας σταματά ΚΑΝΕΙΣ!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet