Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Στέρηση ΑΠΟΕΛ Δημιουργεί Ένταση

Διαβάζοντας άθρα από διάφορα sites διαπιστώνω μια μεγάλη αναταραχή στους φιλάθλους της Ομάδας μας.  Κάποια είναι δικαιολογημένα και κάποια οχι.  Κάποιοι ασχολούνται με τα εισιτήρια διαρκείας, κάποιοι με τις μεταγραφές, άλλοι με το γήπεδικό και με πολλά άλλα.

Όλοι έχουμε τις απόψεις μας, τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας και πιστεύω ότι ο λόγος είναι ένας και μοναδικός.  Υπεραγαπούμε πάρα μα πάρα πολύ την Ομαδάρα μας.  Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι κάτι θα πάει λάθος και δεν θα γίνει μια καλή χρονιά, να μή σας πώ και ΤΕΛΕΙΑ χρονιά γιατί απλά τα θέλουμε όλα!  Αυτό μας φρικάρει αφάνταστα.

Τον Ιούνιο και ειδικά τον Ιούλιο μέχρι το πρώτο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι έχουμε όλοι μας την στέρηση που λέγετε ΑΠΟΕΛ και τα πάντα μας φταίνε.  Όλα τα βλέπουμε μαύρα  και αυτή τη στερήση την έχουμε μόνο εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Με το τι έχει επιτύχει η ομάδα μας, με αύτη την τεχνική ηγεσία, με αυτή την διοίκηση και τον κόσμο της μόνο ασφάλεια μπορεί να μας δίνει.  Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να εχουν την εμπιστοσύνη μας. Δεν λέω κάνουν και λάθη, όπως όλοι μας, άλλα τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις που έχουμε ζήσει εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ τα τελευταία χρόνια δύσκολα μπορούν να ξεχαστούν.  Μας ζηλεύουν ΟΛΟΙ.

Πρέπει να κάνουμε όλοι μας υπομονή, να δείξουμε εμπιστοσύνη και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε εκεί που μας αξίζει. Στην Κορυφή και πάντα ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!

Τα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούσαν να ήταν σε καλύτερες και πιο προσιτές τιμές, μιας και ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει δώσει αρκετά χρήματα την περσινή χρονιά σε εισιτήρια, σε διάφορες αγορές και για παιχνίδια του Θρύλου στο εξωτερικό.  Θα ήταν ένας τρόπος για τους διοικούντες να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ποτέ δεν άφησε μόνη την ομάδα του σε Κύπρο και στο εξωτερικό, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάμε. Να μην ξεχνάνε και την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο τόπος μας και ότι η ανεργία είναι σε μεγάλα επίπεδα αφήνοντας οικογένειες με μειωμένα εισοδήματα ή και χωρίς δουλεία.

Μεταγραφές θα γίνουν, απλώς πρέπει να κάνουμε υπομονή.  Τόσα χρόνια έπρεπε να γνωρίζουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο Ivan. Εάν εμείς έχουμε μια έννοια αυτός έχει εκατό.  Επειδή φέτος έχουν φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές αυτό μας αγχώνει ακόμη περισσότερο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ελπίζω όλα σύντομα να πάνε καλά. Εμείς ΠΙΣΤΟΙ όπως πάντα είμαστε εδώ και αγωνιούμε, αγχωνόμαστε και περιμένουμε μετρώντας λεπτά και δευτερόλεπτα τον πρώτο αγώνα της αρωστιας μας!

Όλα στο τέλος θα κριθούν.

Like
Share
Tweet