Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλετε να γίνουμε ομόνοια ή μήπως προτιμάτε την ανόρθωση;

question_markΠας στο γήπεδο να χαλαρώσεις και βλέπεις ανθρώπους έτοιμους να κατασπαράξουν τους παίκτες, την ομάδα, τον προπονητή ακόμα και τον πρόεδρο λες και είναι οι μεγαλύτεροι loosers όλων των εποχών. Τι έγινε ρε παιδιά εκείνη η ηρεμία που είχαμε σαν οπαδοί, εκείνη η εμπιστοσύνη που είχαμε στο γήπεδο; Εν μέρη αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η ηρεμία χάθηκε από πέρσι όταν η ομάδα δεν απέδειδε καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος είναι άνευ προηγουμένου.

Υπάρχει τόση πολλή πίεση στην ομάδα που βλέπεις παίκτες να κάνουν λάθος πάσα στα 2 μέτρα και να διερωτάσαι αν ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χθές ήταν εμφανές ότι η πίεση είχε επηρεάσει τους παίκτες και ότι όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έκανε κακό. Αυτό φυσικά άλλαξε αμέσως μετά το τέρμα όπου η ομάδα απελευθερώθηκε και έβλεπες πιο ωραίες ενέργειες και πιο ολοκληρωμένες. Εκεί χαλάρωσε και κάπως ο κόσμος, ειδικά όσοι δεν ήταν προκατειλημμένοι και χειροκρότησαν την ομάδα. Αυτό βοήθησε στην ηρεμία που έφερε ακόμα 2 τέρματα και καλύτερο ποδόσφαιρο…..

Η ομάδα έχει έναν νέο προπονητή και 9 νέους παίκτες. Αλίμονο αν ήμασταν φορμαρισμένοι και έτοιμοι στις 2 Σεπτεμβρίου. Σίγουρα είναι αποτυχία ο αποκλεισμός κυρίως από την Μάριμπορ αλλά δεν τελειώνει εκεί η χρονιά! Αντιθέτως εδώ ξεκινά! Ξεχάστε το παρελθόν και προσπαθήστε να αποβάλετε το σύνδρομο του Γιοβάνοβιτς. Όσο πιο σύντομα γίνει αυτό τόσο πιο εύκολα θα πετύχουμε το στόχο μας.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι με την γιούχα και την μουρμούρα κάνει ζημιά ας ρίξει μια ματιά στην ομόνοια και στην ανόρθωση και τα καταλάβει τι εννοώ. Ειδικά η ανόρθωση είναι μια ομάδα που έμεινε κολλημένη στο παρελθόν, ελέω Κεσπάγια και εδώ και 5 χρόνια ψάχνεται!

Θα πρέπει να βλέπουμε σαν οδηγό άλλες ομάδες που άλλαξαν προπονητή μετά από πολλά χρόνια με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Μάντσεστερ Γιουνάιτετ στην Αγγλία, όπου έφυγε ο Φέργκιουσον μετά από μισό αιώνα, ξεκίνησαν τον πρωτάθλημα έχοντας 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Τον προπονητή και την επιλογή του συμβουλίου να τον επιλέξει θα την κρίνουμε σε βάθος χρόνου και όχι σε 4 παιχνίδια…..

ΥΓ. Ένα μεγάλο μπράβο στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και στα παιδιά στη Νότια. Πολλές φορές τους κατακρίνουμε για τις απερίσκεπτες ενέργειες τους αλλά χθες ήταν πραγματικοί οπαδοί! Στήριζαν την ομάδα συνεχώς και βοηθούσαν τους παίκτες!

Like
Share
Tweet