Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιβάν: Το ΑΠΟΕΛ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

imagesΟ Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στα media της Σερβίας για το παρόν και το μέλλον του. Απάντησε σε ερωτήσεις για το τί θα κάνει το καλοκαίρι, πού θα δουλέψει μετά το ΑΠΟΕΛ, αν δέκτηκε προτάσεις και πώς ήταν ο χωρισμός του με την ομάδα μας. Όπως πάντα ο Ιβάν ανάφερε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Διαβάστε αναλυτικά τί είπε ο Μεγάλος Ιβάν:

Πόσο δύσκολος ήταν ο χωρισμός με την ομάδα στην οποία ήσασταν για πεντέμισι χρόνια, κερδίσατε τέσσερα πρωταθλήματα, δυο κύπελλα, και είχατε δυο συμμετοχές στο Champions League φτάνοντας μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης;

Ο χωρισμός ήταν φιλικός, ήρθε με τον τρόπο που τον φανταζόμουν, δεδομένου ότι το ΑΠΟΕΛ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Νομίζω ανταπέδωσα στον σύλλογο όσα πήρα από αυτόν. Βάλαμε τον σύλλογο σε στέρεες βάσεις και τώρα ο ΑΠΟΕΛ μπορεί με άνεση να λειτουργήσει και χωρίς εμένα. Τώρα θέλω να ανοίξω μια νέα σελίδα στην ζωή όμως πρώτα απ’ όλα χρειάζομαι διακοπές.

 

Ωστόσο, πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για εσάς…

Κάθε μέρα επικοινωνούν μαζί μου διάφοροι μάνατζερς, ομάδες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Όμως, ειλικρινά τώρα δεν σκέφτομαι την δουλειά. Δούλεψα για εφτά χρόνια χωρίς διάλειμμα.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στα media της πατρίδας του (Σερβία) για το τέλος του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Μίλησε επίσης για το μέλλον του, τί θα κάνει το καλοκαίρι και για τα επόμενα βήματα του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τα λεγόμενα του:

Θα θέλατε να δουλέψετε στην Ευρώπη;

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να περιμένω για ακόμα 2-3 βδομάδες πριν αποφασίσω για το επόμενο βήμα. Υπάρχουν αρκετές προσφορές από ομάδες του Αραβικού κόσμου, όμως δεν ενδιαφέρομαι για αυτή την αγορά.

Τι θα λέγατε για τη Ρωσία;

Είναι σίγουρα μια σοβαρή ποδοσφαιρική αγορά, η χώρα κάθε χρόνο εξελίσσεται. Ωστόσο, θα πάρω την απόφασή μου την στιγμή που θα μου λείψουν οι νέες προκλήσεις. Τώρα δεν έχω κάποια συγκεκριμένη φιλοδοξία.

Τι θα κάνετε το καλοκαίρι;

Στα μέσα του Ιούνη θα πάω στην Ελλάδα όπου θα παρακολουθήσω ένα νέο σεμινάριο για το Pro licence. Μετά από αυτό θα έρθω στη Σερβία για να ξεκουραστώ.

Like
Share
Tweet