Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιβαν: Διάσκεψη Τύπου (25/4)

Πραγματοποιήθηκε πρίν λίγο η καθιερωμένη διάσκεψη τύπου του Ιβαν. Τόνισε ότι δεν θα κοιμηθεί ήσυχος αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα μαθηματικά. Συμφωνούμε με τον coach και εδώ και καιρό το λέμε. Αν δεν είναι 100% το πρωτάθλημα δικό μας δεν ησυχάζουμε! Αν δεν γίνει μαθηματικά πρωταθλήτρια η ομάδα μας δεν θα ηρεμήσουμε!

Ο προπονητής μας μίλησε και για τον τίτλο αλλά και για τον αγώνα της ομάδας με την άεκ για την απόδοση μας εδώ και καιρό αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lzQSgVPEWOc[/youtube]

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ

«Για να εκπληρώσουμε το στόχο μας και να κερδίσουμε την ΑΕΚ πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιγνίδι. Έχουμε μπροστά μας 90 λεπτά σκληρής δουλειάς».

Για τον τίτλο

«Μέχρι να εξασφαλίσει η ομάδα μου μαθηματικά το πρωτάθλημα δεν θα κοιμηθώ ήσυχος. Δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι πραγματικότητα. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να ολοκληρώσουν σαν πρωταθλητές. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος. Αυτό μόνο σκέφτομαι 24 ώρες το 24ωρο».

Για την απόδοση της ομάδας

«Ο φίλαθλος είναι φυσιολογικό να θέλει πάντα το καλύτερο. Το ποδόσφαιρο όμως είναι σκληρό. Η ομάδα μου δουλεύει εδώ και χρόνια στα όρια της».

Για τα αγωνιστικά νέα

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση μου με μοναδική εξαίρεση τους Σέρτζιο και Ατόρνο».

Για το μέλλον του στο ΑΠΟΕΛ και για το γεγονός ότι πέρσι τόνισε ότι θα είναι στην ομάδα όσο έχει κίνητρο…

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα σημαντικό και όμορφο κομμάτι της ζωής μου. Δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα μόνο σαν επαγγελματίας προπονητής. Είμαι πεντέμισι χρόνια συνεχόμενα και εφτά χρόνια την τελευταία δεκαετία σε αυτή την ομάδα. Eίναι ένα σημαντικό και όμορφο κομμάτι της ζωής μου. Σαν προπονητής τα γνώρισα όλα. Έζησα μόνο όμορφες στιγμές. Όλα παίζουν ρόλο, δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα σαν οποιαδήποτε άλλη που δούλεψα ή θα δουλέψω»

Like
Share
Tweet