Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιδιόκτητο Γήπεδο – Όνειρο ή εφιάλτης

Ένα όνειρο χιλιάδων φίλων της ομάδας μας κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες στον ΚΟΑ , το οποίο έφερε ενθουσιασμό σε όλους τους υποστηριχτές και φίλους του ΑΠΟΕΛ. Το ιστορικό Μακάρειο στάδιο να γίνει μόνιμη έδρα των πορτοκαλί, θα είναι από τις πιο σπουδές ειδήσεις  που θα έχουμε στην ιστορία μας και μια παρακαταθήκη για της επόμενες γενιές Αποελιστών .

Το θηριώδες σχέδιο που παρουσιάστηκε στο ΚΟΑ την Παρασκευή 29/06/2012 από πλευράς του σωματείου ΑΠΟΕΛ, δείχνει την αποφασιστικότητα και το όραμα των μελών του σωματείου μας, και τον εμπνευστή της ιδέας κ. Χριστόφορο Ποταμίτη, το όνειρο μας πλέον να παίρνει σάρκα και οστά.

Ως εδώ  οι όμορφες εικόνες πρέπει να τελειώσουν και πρέπει να σκεφτούμε ρεαλιστικά και μακροπρόθεσμα, να τοποθετήσουμε σε μια τάξη τα αρνητικά και τα θετικά αυτής της εικόνας.

 Χωρίς να γνωρίζουμε την οικονομική μελέτη, μόνο από τα σχέδια, μπορούμε να υποψιαζόμαστε  για τα υπέρογκα ποσά που θα πρέπει να βγουν από τα ταμεία του σωματείου, για να αναστήσουμε αυτό το γερασμένο γήπεδο. Ακόμη τα χρήματα που θα χρειάζονται για την συντήρηση αυτού του μεγαλεπήβολου σχεδίου θα είναι τεράστια, που πιθανώς το σωματείο από μόνο του δεν θα μπορεί να το συντηρήσει. Υπάρχει και ο παράγοντας εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο το οποίο φάνηκε τα τελευταία χρόνια να είναι κερδοφόρος, αλλά δεν μας έπεισαν ότι μπορούν 0ι δυο μεριές (σωματείο –εταιρεία) να τα βρουν αρμονικά μεταξύ τους.  Στα αρνητικά μπορούμε να προσθέσουμε και την μακροπρόθεσμη ενοικίαση της γης του όλου έργου από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, ακόμη και εκεί θα εμπλέκονται στα σχέδια μας κάποιοι τρίτοι.

Αν πάρουμε τα θετικά τώρα , θα δούμε ότι ο ΚΟΑ δεν μπορεί πλέον να συντηρεί αυτό το γήπεδο , εφόσον ζούμε σε περιόδους κρίσης. Για μας είναι η κατάλληλη στιγμή,  με μια καλή οικονομική πρόταση, να μπορούμε πια να κάνουμε τον χώρο του Μακάρειου το δικό μας στέκι, το πλέον πολυσυζητημένο ORANGE ARENA!

Μπορούμε επίσης με καλές προσφορές να πάρουμε καλύτερες τιμές για την ανέγερση αυτού του έργου. Επιπλέον μπορούμε να φέρουμε κοντά στην ομάδα μας επενδύτες όπου θα επενδύσουν τα χρήματα τους στην ομάδα μας και πιθανώς να στηρίζουν το ΑΠΟΕΛ επι μονίμου βάσεως, όπως γίνεται στο εξωτερικό (βλέπε Emirates Stadium, Red Bull Arena κ.α.). Να μην ξεχνάμε και τον απλό ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ οπαδό που θα είναι παρών σε αυτή την προσπάθεια που θα γίνει και με ότι μπορεί να βοηθήσει, οικονομικά, εργατικά ή οτιδήποτε άλλο θα το πράξει απλόχερα.

Είναι προφανές αν το ORANGE ARENA υλοποιηθεί, ακόμη και εμείς οι οπαδοί θα αλλάξουμε επίπεδο, πόσο μάλλον οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ: ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα κ.α.  Θα γίνουμε μια ακτύπητη ομάδα σε όλα τα επίπεδα σε όλα τα αθλήματα! Θα είναι μια πραγματικά ΚΑYΤΗ Έδρα και σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει αυτό!

Εμείς οι απλοί φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ευχόμαστε να γίνει το παν για το συμφέρον του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ και ελπίζουμε να γίνει το καλύτερο DEAL για το όνειρο του ιδιόκτητου γηπέδου!

Mr.TYCOON

Like
Share
Tweet