Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κάνε το όπως ξέρεις ΘΡΥΛΕ!

Η Κυριακή δεν αργεί αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες και θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκτός από τους οπαδούς της ομάδας είναι ΚΑΙ η ομάδα έτοιμη για το ντέρμπυ! Ο Κλουκόφσκι ο οποίος ταλαιπωρείτε από ίωση θα μείνει εκτός, του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Εκτός θα μείνει και ο Μπόρδα αλλά αναμένουμε τον Μπουντιμίρ για να δούμε αν ο Ιβάν τον χρησιμοποιήσει και φυσικά αυτό θα κρίνει και το σύστημα που θα παιχτεί στον αγώνα (4-4-2 με Μπουντιμίρ).

Μιλώντας στο Super Sport Fm o κ. Τάκης Αντωνίου ανάφερε ότι για να πάρουμε το πρωτάθλημα δεν πρέπει να νικήσουμε μόνο την χομονοια αλλά γενικά πρέπει να παίξουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Εγώ υποστηρίζω το ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ σταθερά, σοβαρά και πειθαρχημένα να προχωρούμε για τον τίτλο του πρωταθλητή. Μέχρι τώρα τα πάμε καλά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε παράπονο από τα αποτελέσματα παρά μόνο από την γενική απόδοση της ομάδας που μέχρι τώρα δεν πείθει 100% για το ποδόσφαιρο της. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και περιμένουμε σιγά σιγά καλύτερο ποδόσφαιρο αγώνα με αγώνα.

Απαιτούμε από τους παίκτες να δώσουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ τους εαυτό την Κυριακή έτσι ώστε να πάρουμε τους 3βαθμούς από την «αιώνιο» αντίπαλο και να τους αφήσουμε στο -10! Δεν είναι και λίγο πράγμα από τις πρώτες αγωνιστικές να είναι έτσι μακριά.

Οι 4100 πιστοί θα είναι από νωρίς την Κυριακή στο «κατάμεστο» Γ.Σ.Π.. Δεν θα είμαστε εμείς οι γηπεδούχοι ΦΥΣΙΚΑ δεν θα κάνουν sold out και φυσικά θα υπάρχουν άδειες καρέκλες στο γήπεδο. Εμείς θα είμαστε εκεί να παρακολουθήσουμε την αρρώστια μας , να πορωθούμε, να φωνάξουμε και να τραγουδήσουμε για τον ΘΡΥΛΟ! Όσοι από εσάς θα θέλατε να παρακολουθήσετε τον αγώνα, μπορείτε να επισκεφτείτε το APOEL PARTIDARIOS Fan Club στο Παλαιομέτοχο (πληροφορίες και κρατήσεις στο 22832191) που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί. Καλή θέαση, καλό μεθύσι και ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!

Like
Share
Tweet