Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κατάχρηση Εξουσίας άπο Όλους

Μετά το χθεσινό ταρακούνημα για την ομάδα μας, πρέπει όλοι να αναθεωρήσουν και αναλογιστούν τις ευθύνες τους, τεχνική ηγεσία καθώς και η διοίκηση, για να καταφέρουν να διορθώσουν τα σπασμένα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Ψες απομυθοποιήθηκαν οι πάντες και εμείς οπαδοί προσγειωθήκαμε ανώμαλα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει.

Τώρα είναι η στιγμή που το ΑΠΟΕΛ μας χρειάζεται όσο ποτέ και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και πιστοί στην ομάδα μας, που ας μη ξεχνάμε πόσες ένδοξες στιγμές μας έχει χαρίσει. Τώρα είναι η στιγμή που θα φανεί ο γνήσιος ΑΠΟΕΛίστας.

Η άποψη μερικών οπαδών μας και η επίρριψη ευθυνών στον Ivan με τη πρόφαση των λάθος μεταγραφών λόγω χαμηλού διαθέσιμου budget από την διοίκηση δεν μπορεί να στηριχτεί πουθενά. Ο Ivan έχει κάνει μεταγραφές με τεράστια ποσά όπως Almeida 800,000, Triskovski 300,000, Morais  400,000 κ.α. Ο Ivan ανέκαθεν είχε προτάσεις από ξένες ομάδες και είχε την ευκαιρία να φύγει αν δεν συμφωνούσε με τη διοίκηση και τον τρόπο διαχείρισης των μεταγραφών, όμως όλοι γνωρίζουμε λόγω και του χαρακτήρα του, πως ο Ivan δεν θα ανεχόταν τέτοιου είδους πίεση από την διοίκηση χωρίς να αντιδράσει. Το γεγονός όμως ότι διανύουμε σήμερα την τελευταία μέρα των μεταγραφών και ακόμη ψαχνόμαστε μιλά από μόνο του για τον λάθος προγραμματισμό του προπονητή μας, τον οποίο επιβεβαιώνουν και οι μέτριες μεταγραφές. Επίσης από την πρώτη κιόλας θητεία του στο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να ζητήσει βοήθεια από τεχνικό διευθυντή, αλλά προτίμησε να κάνει κατάχρηση εξουσίας που του είχε εν λευκώ η διοίκηση. Τώρα όμως οι τύψεις για τις επιλογές και τις εμμονές του τον οδήγησαν με θάρρος να παραδεχτεί τα λάθη του και να αναλάβει τις ευθύνες έστω και εδώ που φτάσαμε.

Όσον αφορά τη διοίκηση δεν πιστεύω πως δεν έδινε λεφτά για μεταγραφές, αφού αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ο Ivan δεν θα το ανεχόταν. Έπρεπε λοιπόν η επιτροπή προγραμματισμού να ήταν πιο δυνατή για τη σωστή λειτουργία αυτού του τομέα.  Έβλεπαν τα προβλήματα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και αντί να δράσουν άμεσα, παρακολουθούσαν σαν απλοί θεατές και η μόνη τους έννοια τους ήταν να μην διαρρεύσουν τα μεταγραφικά ονόματα γιατί θα «θύμωνε» ο Ivan. Ειρωνεία, αφού οι περίφημες μεταγραφές ήταν Ζουέλα, Μπόρδα, Μπούτιμηρ κ.α. Όλα τα στελέχη πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πάρουν επιτέλους σωστές αποφάσεις και δυναμικά μέτρα, και αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε να αφήσουν άλλους να το πράξουν.  Αυτοί είναι οι εργοδότες και αυτοί φέρουν την ευθύνη για τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες τους. Τονίζω λοιπόν πως η ευθύνη της διοίκησης είναι τεράστια, αφού άφησε κάποιους να δουλεύουν εν λευκώ με αποτέλεσμα να καταχραστούν την εξουσία.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνεχίσει να κάνει το καθήκον του, να υποστηρίζει σωστά την ομάδα του, και ακόμη περισσότερο στις δύσκολες στιγμές που περνάμε τώρα.

Η διοίκηση, ο Ivan και η τεχνική ηγεσία πρέπει να ανασυνταχτούνε μετά από αυτό το Βατερλό και να ξεκινήσουμε μια νέα αρχή με πιο σωστά θεμελιωμένες βάσεις. Παραιτήσεις δε γίνονται αποδεκτές στο οικοδόμημα που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ.  Αυτά δεν τα χρειαζόμαστε τώρα και δεν θα βοηθήσουν.  Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι ενότητα και σκληρή δουλεία από όλους ανεξαιρέτως, ώστε να αποκατασταθεί το πλήγμα της ομάδας μας.

Ivan επιβάλετε να μείνεις και να συνεχίσεις το έργο σου. Είμαστε μαζί σου.

ΑΠΟΕΛ στα εύκολα ΑΠΟΕΛΑΡΑ στα δύσκολα.

Like
Share
Tweet