Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καταστρέφουν τις ομάδες μας!

Κ.Ο.Π. και Αστυνομία καταστρέφουν οικονομικά τις ομάδες μας. Με της ακραίες αποφάσεις τους και με την αδιαφορία τους σπρώχνουν τις ομάδες της μεγαλονήσου μας στην οικονομική καταστροφή. Υπάρχουν λογικά σκεπτόμενα άτομα στην λείψη αυτών των αποφάσεων; Υπάρχουν άτομα που σκέφτονται σφαιρικά μια απόφαση που παίρνεται ή όλα είναι μονόπλευρα και χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το μέλλον αυτού του αθλήματος.

Κεκλεισμένων των θυρών είναι μια απόφαση που έγινε της μόδας τα τελευταία χρόνια χωρίς να σκέφτονται τις μελλοντικές επιπτώσεις που θα έρθουν. Είναι μια απόφαση που οικονομικά πλήττει μια ομάδα, πλήττει τον υγιές φίλαθλο και απωθεί αρκετούς από τα γήπεδα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν έγινε γνωστό το πόσο εξαγοράς αυτής την ποινής. €40,000 είναι το πόσο της εξαγοράς.

Να πιστέψω ότι έχει άτομα που σκέφτονται; Πως θα πάει ο φίλαθλος να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας όταν 3-4 παιχνίδια τον χρόνο είναι κεκλεισμένα των θυρών; Πως θα πάρει λεφτά μια ομάδα όταν δεν αγοράζουν εισιτήρια οι φίλαθλοι τους; Γιατί ο υγιές φίλαθλος πρέπει να πληρώνει αυτό το τίμημα και να μην τιμωρούνται αυτοί που πρέπει. Υπάρχουν αδυναμίες στο σύστημα, αυτό πρέπει να διορθώσουν και όχι να διαλέγουν την εύκολη λύση για να βολευτούν οι ίδοι αλλά πολλής κόσμος να έχει επιπτώσεις.

Η ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών είναι ακόμη ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα στην εισροή φιλάθλων στα γήπεδα. Παιχνίδια που προγραμματίζονται η ώρα 14:00 ή 16:00 το Σάββατο για παράδειγμα! Τι ώρες είναι αυτές αφού πολλής κόσμος δουλεύει; Αρκετός κόσμος κάθε ηλικίας έχει οικονομικές και ίσως οικογενειακές υποχρεώσεις. Επειδή η αστυνομία μας δηλώνει δημόσια, χωρίς να ντρέπετε, ότι δεν μπορεί να αστυνομεύει αγώνες αργά το απόγευμα ή νύκτα τι φταίμε εμείς να φίλαθλοι και πρέπει πάντα να υποκύπτουμε εμείς;

Να πάνε να κάνουν εξασκήση πως αστυνομεύουν παιχνίδια την νύκτα να τα αστυνομεύουν και άλλες ώρες! Όταν όμως ο ίδιος ο αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι το 70% των αστυνομικών δεν “κάνουν” λόγο φυσικής κατάστασης, ε τότε τι να πούμε εμείς, σαν απλοί πολίτες/οπαδοί!!!! Τα λόγια είναι περιττά αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες. Πληρώνουμε τις αδυναμίες του συστήματος και κανένας δεν είναι διαθετιμένος να τις αλλάξει. Απλά λειτουργεί το σύστημα και εμείς είμαστε τα θύματα του!

Οι χρηματικές ποινές είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που σέρνει τις ομάδες μας προς την οικονομική καταστροφή. Ανοίγουν το στόμα τους και λένε ένα ποσό και όποιο πάρει ο χάρος! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο χρήματα γιατί απλά δεν αφορά τους ίδιους να πληρώσουν αυτό το πρόστιμο! Δεν έχουν τη κρίση να σκεφτούν οτι δεν είναι εύκολο για μια ομάδα, με την κρίση που έχουμε, να πληρώνει συνέχεια παχουλά προστίματα;;; Οι ποδοσφαιριστές μένουν απλήρωτοι, το ποδόσφαιρο αρχίζει να βρωμάει μέσα από το στοιχήματα και οι κιτρίνοι και κόκκινοι φάκελοι πάνε και έρχονται.  Εμείς τον χαβά μας και με το σύστημα μας!

Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Οδεύουμε προς την εξαφάνιση της ποιότητας του ποδοσφαίρου στην Κύπρο αλλά ίσως και μελλοντικά του ΙΔΙΟΥ του αθληματος!!! Εμείς φταίμε για όλα και θα πρέπει να σταματήσουμε να ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους. Το σύστημα πρέπει να αλλάξει ριζικά αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες. Πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται από άτομα που είναι υγιές σκεπτόμενα με πάνω απο όλα κρίση, συνείδηση και ΛΟΓΙΚΗ! Όπως πάμε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει τίποτα όρθιο. Πρέπει να παρθούν γενναίες και ριζικές αποφάσεις.

Hitman

Like
Share
Tweet