Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κερδίστε τους να τελειώνουμε…

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και όπως είχα προβλέψει ακόμα και όταν ήμασταν στο -6, το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς από τον δεύτερο.  Ακόμα μια νίκη θα μας δώσει κατά 95% το πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιώξει η ομάδα την Κυριακή απέναντι στους ανώμαλους. Όλοι πλην Πάρντο και Ατόρνο είναι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς και ευελπιστώ ότι ο προπονητής μας θα χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το σερί των εφτά νικών και μάλιστα χωρίς να δεχτούμε τέρμα.

Αναμένω να δω ΟλιβέιραΜπόρδα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ΣέρχιοΚλουκόφσκι στα άκρα, ΜοράιςΤζιόλης(Πίντο) στην μεσαία γραμμή και ΑλεξάνδρουΜπέκμανΜαντούκαΜπιτόν στην επιθετική γραμμή.  Χαραλαμπίδης, Μπενασούρ, Μπούτιμιρ ίσως κάποιος ή κάποιοι βρεθούν στην αρχική εντεκάδα.

Η ομάδα είναι υπερπλήρης και αναμένω το αυτονόητοΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ.  Εξάλλου η ομάδα μας φέτος μακριά από το ΓΣΠ έχει να επιδείξει μόνο ΝΙΚΕΣ και αναμένω ακόμα μία στο κοτέτσι την Κυριακή.  Με τα τελευταία συμβάντα στη χώρα μας με την κατάρρευση της Λαικής και απώλειες στην Τράπεζα Κύπρου δεν γνωρίζω τι έχει χάσει ο κάθε ποδοσφαιριστής μας, ο προπονητής και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ αλλά σίγουρα αυτό που πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι ότι με νίκη την Κυριακή θα αναπληρώσουν όλοι τις απώλειες και με το παραπάνω.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε για αλλαγή δεδομένων με την επόμενη περίοδο και μείωση προϋπολογισμού και τα συνήθη που ακούμε με την όποια ευκαιρία βρουν οι διοικούντες μας.  Καλό θα ήταν να σκεφτούν καλά οι κύριοι διοικούντες μας τα έσοδα που θα έχει η ομάδα σε πιθανή είσοδο του ΑΠΟΕΛ σε ομίλους είτε του CHAMPIONS LEAGUE είτε του EUROPA.  Καλό το νοικοκύρεμα και τα τοιαύτα αλλά να θυμούνται ότι το ΑΠΟΕΛ έχει μια πάρα πολύ μεγάλη βαθμολογία στην UEFA και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτούμε και να αφήσουν τις μαλακίες στην πάντα.  Η Κύπρος με δουλεία, υπομονή και κάθαρση από τον κάθε λογής άχρηστο, αλήτη, κλέφτη θα ορθοποδήσει και πάλι. Ήδη αρχίσαμε με τον καταστροφια που έφυγε από την προεδρία και αναμένομαι την έρευνα για τους υπαίτιους της καταστροφής.  Κύριοι, μην καταστρέψετε ότι χτίσαμε τα τελευταία χρόνια.  Με την βαθμολογία μας στην Ευρώπη οι όμιλοι πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι εφόσον ενδυναμωθεί η ομάδα το καλοκαίρι.

Τσουνάμι

 ΥΓ. Προς διοικούντες:  Κύριοι μην αφήσετε ακόμα μια χρονιά να πάει χαμένη με ηλίθιες τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμα για να γεμίζουν τα ταμεία του κάθε καραγκιόζη.  Κάντε ότι χρειάζεται να αλλάξουν οι ηλίθιοι κανονισμοί και φέρτε τον κόσμο στα γήπεδα.

ΥΓ2.  Προς ΚΟΠριτες:  Τι έχετε να πείτε για τις εταιρείες στοιχημάτων που τις τελευταίες δύο βδομάδες βάζουν τα Κυπριακά παιχνίδια στο κουπόνι τους μόνο για πληροφόρηση, χωρίς αποδόσεις;  Ίσως να έπρεπε να ζητήσετε εξηγήσεις αφού είσαστε τόσο ευαίσθητοι και βάζετε όλα τα παιχνίδια την ίδια μέρα και ώρα;

ΥΓ3. Προς Κυβέρνηση:  Αναμένουμε να κάνεις πράξεις τις εξαγγελίες σου για τιμωρία των ένοχων πάραυτα.  Κρεμάλα σε όσους μας έχουν κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας και την υγεία μας τις τελευταίες δύο βδομάδες.

Like
Share
Tweet