Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κώστας Αρτυματάς: Νέα μεταγραφή! (video)

BNEGTZ2CUAE2ByLΟ Κώστας Αρτυματάς είναι γεννημένος στις 15 Απριλίου του 1993 και είναι 20 χρόνων. Άρχισε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία απο τις ακαδημίες της ΕΝΠ και αποχώρησε απο τη Νότινχαμ Φόρεστ για να ενσωματωθεί στην ομάδα της ένωσης το 2012 σαν κεντρικός με τον αριθμό 4 στην πλάτη. Ο Αρτυματάς έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών στο παιχνίδι της χώρας μας με την Σλοβενία ( 12 Οκτ 2012). Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα φάνηκε ιδιέταιρα χαρούμενος που έπαιξε για την Εθνική της χώρας μας. Πληροφορίες απο Αποελ.νετ αναφέρουν ότι ο παίκτης θα παίξει αμυντικό χάφ. Πήραμε τον παίκτη για 120 χιλιάδες ευρώ. 4 χρόνια θα είναι στην ομάδα μας!

Σημαντικό θέμα για την μεταγγραφή είναι το γεγονός ότι ο παίκτης ήθελε να έρθει στο ΑΠΟΕΛ!

Ομάδες όπως η ανόρθωση και ο απόλλωνας έδειξαν ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά υπολογίζουμε λόγω οικονομικών ναυάγησαν οι συμφωνίες τους.
Τον βλέπουμε ορεξάτο και πορωμένο για ποδόσφαιρο αλλά όπως πάντα το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για τον παίκτη και φυσικά κριτής ο κόσμος. Ένας παίκτης πολύ υποσχόμενος για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και χαιρόμαστε ιδιέταιρα που θα τον έχουμε στην ομάδα μας! Ευχόμαστε στον παίκτη τα καλύτερα με την ομάδα μας και φυσικά να είναι πάντα έτοιμος για προκλήσεις. Σε λίγες μέρες θα έχουμε τις κληρώσεις για τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη και περιμένουμε τα μέγιστα απο όλους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει.
Δεσμέυομαι οτι θα δώσω τα πάντα. Θα δουλέψω σκληρά για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες και
τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Για εμένα ήταν εύκολη η απόφαση να διαλέξω το ΑΠΟΕΛ που
εχει μεγάλες προσδοκίες και μεγάλες προοπτικές στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη

Like
Share
Tweet