Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μήνυμα απο Σωματείο ΑΠΟΕΛ

Πολύ σημαντικό μήνυμα έστειλε το Σωματείο ΑΠΟΕΛ χθές 29/1 για τις δύσκολες στιγμές που περνά το ΑΠΟΕΛ μας. Με τα γραφόμενα του Διοικητικού Συμβουλίου στην επίσημη σελίδα www.apoel.com.cy θα καταλάβετε και εσείς ότι το Σωματείο μας θέλει το πρωτάθλημα και καλεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΠΟΕΛίστες να μείνουν ενωμένοι για ακόμα 3 μήνες, το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2012-2013.

Καλούν ΟΛΟΥΣ μας, σωματείο-εταιρεία-εξωδιοικητικούς παράγοντες-μέλη αλλά και όλο τον ΑΠΟΕΛίστικο κόσμο να είναι ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να τελειώσει η φετινή χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή το πρωτάθλημα και Ευρώπη. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε αφού φέτος έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια έντονη μουρμούρα στον κόσμο μας απο την αρχή της χρονιάς. Απο όλες τες μεριές είδαμε και είπαμε τα λάθη. Αναγνωριστήκαν σχεδόν όλα αλλά εμείς ώς ο απλός ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος θα περιμένουμε ΕΝΟΤΗΤΑ απο όλους εσάς στις καρέκλες για να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα και να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ τελευταίοι!

ΠΙΣΤΕΨΤΕ το!

ΕΜΕΙΣ; ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

Διαβάστε πάρακατω αναλυτικά την ανακοίνωση που προαναφέραμε στην αρχή του άρθρου:

Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την επίλυση του προβλήματος το οποίο δημιουργήθηκε στα διοικητικά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ.

Ευχόμαστε όπως αυτό λειτουργήσει ως θετικός παράγοντας και εφαλτήριο για συνένωση και συγκέντρωση όλων στον στόχο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για κατάκτηση του 23ου τίτλου πρωταθλήματος, στην ζηλευτή ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της Κύπρου.

Έχουμε μπροστά μας 3 μήνες στους οποίους όλοι μας (σωματείο-εταιρεία-εξωδιοικητικοί παράγοντες- μέλη & κόσμος) θα πρέπει να κάνουμε όλα όσα χρειάζονται, παράλληλα και με διορθωτικές ενέργειες για τυχών λάθη και παραλήψεις που όλοι αναλογικά κάναμε, πάντα και μόνο για το μεγαλείο αυτού που ΟΛΟΙ αγαπάμε.

Διοικητικό Συμβούλιο
Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας

Like
Share
Tweet