Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μίλησε η ΑΠΟΕΛίστικη ψυχή!

d2c3a57472436cd82b7e6bb7dbe077c2Με την ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ δύναμη και την ΑΠΟΕΛίστικη ψυχή μας, κερδίσαμε χθές την ΠΡΩΗΝ πρώτη αελ. Σημαντικότατη η νίκη και υπερ πολύτιμοι οι 3 βαθμοί αλλά πολύ θετικό και σημαντικό είναι το γρήγορο γκόλ, μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, κάτι που μας βοήθησε στη συνέχεια να κινηθούμε πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Ναί είμαστε κορυφή! Ναί είμαστε πρώτοι όμως θα γελάσει ο τελευταίος και ο καλύτερος οπόταν πρέπει να είμαστε πολύ μα πάρα πολύ προσεκτικοί στους επόμενους αγώνες για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το φετινό πρωτάθλημα…

Συνεχίζουμε να έχουμε τη καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με 65 γκολ, αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με 19 γκολ παθητικό. Έχουμε αποκτήσει πλέον την θετική ψυχολογία και είμαστε πανέτοιμοι για τον οποιοδήποτε αντίπαλο τώρα, περισσότερο και απο ποτέ.

Σημειώσατε παρακαλώ ότι οι Αντωνιάδης και Βινίσους ήταν εκτός λόγω τιμωρίας ενώ ο Ντε Βινσέντι μπήκε σαν αλλαγή το τελευταίο 20λεπτο. Παρόλα τα προβλήματα και τους “πονοκεφάλους” μας, κερδίσαμε τον αγώνα, είμασταν επιβλητικοί και αυτό είναι που μετρά στο τέλος της μέρας. Είμασταν σίγουροι και το θέλαμε αλλά και φυσικά το διεκδικήσαμε περισσότερο απο τον αντίπαλο. Ακόμα μια λεπτομέρια που μετρά είναι οτι ΔΕΝ μειώσαμε τον αντίπαλο και εμφανιστήκαμε σοβαροί στο γήπεδο.

Ο Γκόμεζ ξεχώρισε απο το ντέρμπυ αφού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη φάση του 2ου γκόλ. Πολύ καλή η παρουσία του Μοράις (μοτοράκι) και του Χαραλαμπίδη (σε πεθυμήσαμε αρχηγέ!). Καλωσορίζουμε πίσω τον Ντε Βινσέτι και δίνουμε συγχαρητήρια στους σκόρερ: Μοράις, Σαντίν και Μαντούκα (το ξαναγράφουμε…σαν το παλιό καλό κρασί).

Εξαιρετική η παρουσία του ΑΠΟΕΛίστα! Τέτοια παρουσία του κόσμου έχουμε να ζήσουμε απο παλιούς Ευρωπαϊκούς αγώνες. ΦΙΛΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ! Μήν ξεχνάς οτι η ομάδα σε χρειάζεται ΣΕ ΚΑΘΕ αγώνα ξεχωριστά. Όχι μόνο στα ντέρμπυ ή στα “σίγουρα” παιχνίδια. Είμαστε σημαντικοί για τους παίκτες και ο καθε ένας ξεχωριστά με τη φωνή του και το πάθος του είναι απαραίτητος στη κερκίδα. Ας συνεχίσουμε έτσι, όλοι σαν ένα, όλοι κοντά στο ΑΠΟΕΛ μας για να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα!ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ! ΟΕ ΟΕ ΟΕ!

Like
Share
Tweet