Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

μαθητές-ΑΠΟΕΛ (Κυριακή 31.03.2013 – 16:00) @παπαδόπουλος

Πλησιάζουν οι ώρες που θα αντιμετωπίσουμε τις μαθητριούλες στο κοτέτσι τους. Αύριο ξημερώνει Κυριακή ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ εμείς. Ο πιο κρίσιμος και σημαντικός αγώνας της χρονιάς έφτασε αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες. Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος θα βρίσκεται στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσει όσο μπορεί για τη νίκη.

Παίκτες και προπονητικό τιμ έτοιμοι. Κόσμος έτοιμος. Θα δώσουμε όλοι μας, ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ αύριο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν θα σταματούμε λεπτό να τραγουδάμε γιατί απλά ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΑ ΠΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ! Οι παίκτες οφείλουν να καταλάβουν τη σημασία του παιχνιδιού και να παρουσιαστούν έτοιμοι και δυναμικοί στο γήπεδο. Ο προπονητής να φανεί σοβαρός και να φορτσάρει τους παίκτες για τη νίκη. Δεν θα δεκτούμε να χάσουμε ΟΥΤΕ και ένα βαθμό απο τους μαθητές. Το +6 μας περιμένει και είναι η ευκαιρία μας για να το πάρουμε και να έχουμε τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα στα play off.

ΠΑΙΚΤΕΣ: Καλείστε να δώσετε το 101% των δυνατοτήτων σας για να κερδίσετε τον αγώνα που θα μας φέρει ενα βήμα ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ! Δεν το λέμε απο εγωίσμό αφού κερδίζοντας τον τίτλο θα επωφελειθείτε αναλόγως και εσείς και ο ΘΡΥΛΟΣ θα ταξιδέψει πάλι στην Ευρώπη.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Καλείστε κ. Ιβάν να οργανώσετε την ομάδα αναλόγως της περιστάσεως. Δυναμικά, σοβαρά και πειθαρχημένα να εμφανιστεί η ομάδα στο γήπεδο τώρα που έχεις όλους τους παίκτες στην διάθεση σου.

ΠΡΟΕΔΡΕ: ούτε που να το σκέφτεσε για κανένα δείπνο με τον κάκο. Είναι ο χειρότερος σου εχρθός φέτος!

ΚΟΣΜΟΣ: ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ όπως πάντα!

Λόγω της δυσκολίας του αγώνα πολλοί φίλοι της ομάδας δυστυχώς δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο αφού πολύ λίγα εισιτήρια προμηθεύτηκε ο κόσμος της ομάδας. Καλείστε να κοπιάσετε στον σύνδεσμο μας APOEL PARTIDARIOS στο Παλαιομέτοχο να παρακολουθήσετε τον αγώνα μαζί μας. Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί κλήρωση με λαχνούς των €2, για μια ΥΠΟΡΓΡΑΜΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ απο τον ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΑΛΩΝΕΥΤΗ!

Μέλη του Συμβουλίου των APOEL Partidarios θα βρίσκονται στο Fan Club μας και μας θα γράφουν μέλη! Πληροφορίες εδώ: Εγγραφές Μελών

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Like
Share
Tweet