Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαντούκα να ΜΕΙΝΕΙ!

Αλίμονο ο τίτλος του άρθρου μας να ήταν κάτι διαφορετικό! Ο ΜΑΝΤΟΥΚΑ πρέπει να μείνει για ακόμα ένα χρόνο στο ΑΠΟΕΛ! Σε προηγούμενα άρθρα και δικά μας αλλά και διάφορων ΑΠΟΕΛίστικων σελίδων αναφέρναμε: όταν ο Μαντούκα έχει κέφια, το ΑΠΟΕΛ παίρνει τη νίκη! Απο αυτό και μόνο έπρεπε να είχαμε ΗΔΗ ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Μαντούκα είναι ενας σταθερός παίκτης που πρόσφερε και προσφέρει πολλά στην ομάδα μας! Δεν φάνηκε στην αρχή του πρωταθλήματος να βρίσκεται στα καλά του αλλά σιγά σιγά επανήλθεστον παλιό καλό Μαντούκα που ξέρουμε. Σε πολλές αγωνιστικές και στο παρελθόν φυσικά, φάνηκε η απουσία του και αυτό το είδαμε πολλοί στο γήπεδο. Εκείνο που λέμε: Αν ήταν ο Μαντούκα τώρα εκεί….

Μας βοήθησε στα δύσκολα και σαν σταθερός παίκτης, ο Ιβάν του έδειξε εμπιστοσύνη στα δύσκολα και δικαιώθηκε με το παραπάνω. Ο παίκτης αυτός πάντα προσπαθεί στο ΑΠΟΕΛ. Πολύ λίγες φορές τον είδαμε και του φωνάξαμε απο την κερκίδα για κάποιο λάθος του. Είναι πραγματικά παίκτης εμπιστοσύνης. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τί θέλει στο γήπεδο και θα πρέπει να του αναναιώσουμε το συμβόλαιο. Ένας καλός άνθρωπος, ένας υπέροχος χαρακτήρας και έτσι παίκτες θέλουμε στο ΑΠΟΕΛ μας! Ας μήν κάνουμε το λάθος που κάναμε με τον Χρύση Μιχαήλ και τον Πουρσαϊτίδη. Για αυτούς τους δύο παίκτες οι πλήστοι ΑΠΟΕΛίστες αντέδρασαν γιατί τους άξιζε τουλάχιστον ακόμα ένας χρόνος στην ομάδα μας! AKOMA ENA ΧΡΟΝΟ ο Μαντούκα στο ΑΠΟΕΛ με λιγότερες απολαβές, η δική μου προσωπική γνώμη. Ίσως ακόμα και στον πάγκο να είναι μια πολύ καλή λύση για την ομάδα μας!

Ψηφίστε στο νέο μας Poll στη σελίδα μας www.apoelpartidarios.com κατα πόσο ΕΣΕΙΣ θέλετε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μαντούκα!

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΑ… ΧΘΕΣ!!!

ΟΟ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΜΑΝΤΟΥΚΑ!!!

 

Like
Share
Tweet