Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1976 στη Δράμα. Στα αρχικά στάδια της καριέρας του έπαιξε στην Δόξα Δράμας (1994-1996), στη συνέχεια στην ομάδα της Βέροιας (1996-1998). Μετά από την Βέροια πήγε στον Ολυμπιακό (1998-2000) και μετά στην Ξάνθη(2000-2002). Στην Κύπρο ήρθε το 2002 αγωνιζόμενος στον Διγενή Μόρφου για ένα χρόνο, αργότερα στον Εθνικό Άχνας για ακόμα ένα, στην Ανόρθωση για τέσσερα και τέλος το 2008 ήρθε στην ομάδα μας.

Το 2009 πήρε την κυπριακή υπηκοότητα και την επόμενη αμέσως χρονιά τον είδαμε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου, μέχρι τώρα περίπου στις 12 εμφανίσεις. Την συγκεκριμένη χρονιά φυσικά αγωνίστηκε και για πρώτη φορά στην Ευρώπη (Uefa Champions League) με την ομάδα μας, όπου και την ίδια χρονιά μετά από τη καταπληκτική παρουσία του, του ανανεώθηκε το συμβόλαιο!

Το 2011 ξαναέπαιξε στην Ευρώπη κάνοντας μας περήφανους που έπαιξε για την ομάδα. Μέσα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο ΑΠΟΕΛ, οι οπαδοί έχουν να λένε τα καλύτερα για το άτομο του! Απλός άνθρωπος, συνεπής, χαμηλών τόνων, ευγενικός ! Ότι και να γράψω περισσότερο δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο σημαντικός ήταν ο Σάββας για το ΑΠΟΕΛ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γερός και δυνατός, εσύ και η οικογένεια σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

ΠΟΥΡΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! 

Μην ξεχάσετε ότι απόψε 27 Ιουνίου οι Συνδέσμοι του ΑΠΟΕΛ (Chaos Club Athens, ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ Μακεδονίας και The Bulldogs APOEL uk fans) πραγματοποιούν εκδήλωση προς τιμήν του ΜΕΓΑΛΟΥ αυτού ανθρώπου στο ταβερνείο του ΑΠΟΕΛ η ώρα 21:00!

 

APOEL Sur Fan

Like
Share
Tweet