Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μετά τις μεταγραφές … οι αποχωρήσεις

1721024_w1Ο φετινός προγραμματισμός είναι από τους πιο γρήγορους της τελευταίας δεκαετίας. Ο φετινός καλπασμός και η έγκυρη κάλυψη των θέσεων στο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι που δεν ήμασταν συνηθισμένοι εμείς οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Τα παλιά αχ ουχου και η 31/8 ή 31/1 δεν ισχύουν στην φετινή σεζόν και ελπίζουμε ούτε και στο μέλλον. Η ομάδα φέτος θα πάει για προετοιμασία από την πρώτη μέρα, με σχεδόν το 90% των ποδοσφαιριστών της. Αυτό είναι εκπληκτικό. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να δούμε στο γήπεδο το τι αξίζουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές.

Μετά και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις είναι βέβαιο ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Δεν χωράνε όλοι στην ίδια ομάδα. Τα δεδομένα σχεδόν φωτογραφίζουν το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, χωρίς βέβαια να υπολογίζουμε κάποια απρόοπτα τύπου Νούνο Μοράις ή Έλιο Πίντο. Ο Έλιο ήδη μας αφήνει για την Λέγκια Πολωνίας, 3-4χρόνια συμβόλαιο. Μετά την αποχώρηση αυτή λογικά ο Μοράις θα μείνει. Ποτέ δεν μιλάμε όμως με σιγουριά. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες ελπίδες να αποχωρίσουν είναι ο Κλουκόφσκι, Μπενασούρ, Μπέκμαν και Μπούτιμιρ. Οι τελευταίοι δυο δεν είναι και τόσο σίγουρο. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στην περσινή χρονιά και θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να μείνουν και την φετινή σεζόν.

Οι Κύπροι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ μας, Χαραλάμπους, Αντωνιάδης, Σωτηρίου, Αρτυματάς, Παναγιώτου μπορούν να καλύψουν αυτά τα κενά. Πρέπει να πάρουν και αυτοί τις ευκαιρίες τους για να αντρωθούν ποδοσφαιρικά. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ βασίζετε σαυτά τα παιδιά. Είναι επίσης η χαρά όλων των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ να βλέπουν αυτά τα παιδιά να αγωνίζοντε με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα νεαρά ταλέντα γιατί είναι αυτοί που σε λίγα χρόνια θα κρατούν το ΑΠΟΕΛ στης πλάτες τους.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει το καθήκον του και να βρίσκετε κοντά στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές. Όσοι μπορούν, να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους, να το κάνουν για να βοηθήσουν την ομάδα μας σαυτά τα δύσκολα χρόνια.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Like
Share
Tweet