Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεταγραφές την 1η του Γενάρη και όχι την 31η του Γενάρη 2013

Με αφορμή το πατατράκ με τη Neftchi  Baku τον προηγούμενο μήνα και την μη στελέχωση της ομάδας μας με ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά,  επανέρχομαι στο θέμα μεταγραφών και συγκεκριμένα της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Από τώρα η τεχνική ηγεσία και το scouting team γνωρίζουν ακριβώς σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές  για να ενισχυθούμε και να κάνουμε την ΑΠΟΕΛαρα μας μια υπερδύναμη και ζηλευτή ομάδα.   Ήδη η έρευνα για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές  που αρμόζουν στην ομάδα μας  και θα κάνουν την διαφορά πρέπει να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Οι κινήσεις που θα γίνουν πρέπει να είναι στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδα μας.  Ναι στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της  ομάδας μας αλλά όχι στα πλαίσια της Κυπριακής πραγματικότητας γιατί οι οικονομικές δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγαλύτερες  από οποιαδήποτε άλλη κυπριακή ομάδα.

Δεν γνωρίζουμε και κανείς δεν γνωρίζει σε ποια βαθμολογική θέση θα βρισκόμαστε στο τέλος του πρώτου γύρου.  Όποια και  να είναι η θέση μας, είτε κορυφή είτε πιο κάτω,  μεταγραφές πρέπει να γίνουν για να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα προσαρμογής που είχαμε φέτος το καλοκαίρι και μας στοίχησαν την είσοδο μας στους ομίλους του Europa.

Ποδοσφαιριστές , ανεξαρτήτως θητείας στην ομάδας μας,  που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποχωρήσουν για να έρθουν νέοι που μπορούν να προσφέρουν.  Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.  Είναι ομάδα με μεγάλους στόχους και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς.  Τα λάθη δεν πρέπει να θάβονται αλλά να διορθώνονται εγκαίρως .

Ήδη έχουμε μια κενή θέση λόγω της αποχώρησης του Ailton και αυτή θα την πάρει ο Marcelo Oliveira.  Χρειάζεται να αποχωρήσουν ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές για να γίνουν τουλάχιστον 2 μεταγραφές ουσίας με μέλλον.  Χρόνος υπάρχει αρκετός για βρεθούν οι σωστές λύσεις.

Όπως λέει και ο τίτλος, Μεταγραφές την 1η του Γενάρη 2013 και όχι την 31η του Γενάρη.  Την 1η Ιανουαρίου 2013 οι μετάγραφες πρέπει  να είναι στον Αρχάγγελο για να μην περιμένουμε και πάλι την 31η τα μεσάνυχτα  SMS για μεταγραφές.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ

Like
Share
Tweet