Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με το δεξί.. ΕΝΠ vs ΑΠΟΕΛ (0-5)

Ξεκινήσαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και πολύ μας άρεσε. Κρατούμε τους 3 βαθμούς για τη μεγάλη μας νίκη στο Τάσος Μάρκου και προχωρούμε ακάθεκτοι. Χθες η ομάδα έπαιξε με σιγουριά, με επαγγελματισμό και με αισιοδοξία. Πήγαμε σε ένα γηπέδου που ουκ ολίγες φορές αποτύχαμε. Παίξαμε πολύ καλά και είδαμε πολλούς παίκτες να ανεβάζουν στροφές. Πιστέψαμε ακόμα μια φορά στις δυνατότητες της ομάδας και του προπονητή. Θέλουμε να δούμε την ομάδα ξανά με τέτοιες ορέξεις σε όποιο γήπεδο και να πάμε από εδώ και εμπρός. Θέλουμε η ομάδα να παίζει καλά ανεξαρτήτως του σκορ να μη σταματά να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Χθες χαλαρώσαμε για λίγο – λογικό γιατί αυτό έγινε μετά το 0-5.

Ο κόσμος στην κερκίδα φώναζε από το πρώτο λεπτό και δεν σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα ακόμα και στην ώρα της προθέρμανσης. Πολλοί ΑΠΟΕΛίστες πίστεψαν στην ομάδα μετά από τα γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας και αυτό φάνηκε στην κερκίδα. Πάντα πιστοί ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Καλή αρχή είχαμε και ελπίζουμε να την συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, γιατί οι αγώνες δυσκολεύουν και δεν θα έχουμε πάντα έτσι ήσυχα απογεύματα. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 Sing Loud Sing Proud

                                                                                                APOEL Sur Fan

Like
Share
Tweet