Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπίδης: Δίκαια είμαστε πρωταθλητές!

Ο αρχηγός της ομάδας μας μίλησε στο αθλητικό δελτίο της LTV και σχολίασε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και έστειλε το δικό του μήνυμα για μια νέα πορεία στο Τσάμπιονς Λίνγκ. Διαβάστε αναλυτικα τις δηλώσεις του Μπίδη: “Ήταν το δυσκολότερο και πιο παράξενο πρωτάθλημα, μια χρονιά που είχε ξεκινήσει το ΑΠΟΕΛ με μια καινούρια ομάδα, με εννέα καινούριους παίκτες. Προσπάθησε μέσα από την προετοιμασία ο προπονητής να χτίσει μια καινούρια ομάδα. Θεωρώ ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην ενθουσίασε ούτε να ικανοποίησε τους οπαδούς ιδιαίτερα στο τέλος με την απόδοση μας, όμως το πιστεύω και θέλω να το περάσω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι αυτή η ομάδα δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Μόχθησε για 30 αγωνιστικές, ήταν εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή, εμείς στα αποδυτήρια πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και αξίζουν συγχαρητήρια όλοι γι’ αυτή την προσπάθεια”,

Για την πίεση που δέκτηκαν οι παίκτες: “Θέλω να σταθώ στο ότι αυτή η ομάδα είχε μεγάλη πίεση. Οι παλιοί ποδοσφαιριστής συγκρίνονταν με τους νέους, τα νέα παιδιά είχαν αρκετή πίεση λόγω της περσινής πορείας μας. Υπήρχε σύγκριση με την περσινή ομάδα, ένεκα της επιτυχίας πέρσι. Θεωρώ ότι μείναμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Μπορεί να απογοητεύσαμε λίγο τους οπαδούς μας στα τελέυταία παιχνίδια όμως ο πρωταθλητής βγαίνει μέσα από τις 32 αγωνιστικές και το παίρνει η ομάδα που έχει σταθερή πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος”.

Για τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε: “Η δική μας ομάδα ήταν αρκετά σταθερή με μικρά σκαμπανεβάσματα, υπαρκτά στο ποδόσφαιρο. Ήταν μια χρονιά που είχαμε την τελευταία στιγμή την αποχώρηση του Αΐλτον που άλλαξε τα πλάνα στον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Προσπαθήσαμε να βρούμε άλλες λύσεις, τραυματίστηκε ο Αδόρνο, παίξαμε πολλά παιχνίδια χωρίς επιθετικό. Περάσαμε πάρα πολλά κύματα φέτος και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Δίκαια είμαστε πρωταθλητές”.

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: “Μερικές φορές μπορεί να μην κατακτήσεις το πρωτάθλημα με νίκη μέσα στην έδρα σους και να πανηγυρίσεις με τους οπαδούς σου όπως έχουμε συνηθίσει, όμως είναι κατάκτηση πρωταθλήματος. Μπορεί στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα να μην παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, είτε λόγω ντεφορμαρίσματος είτε λόγω πίεσης όμως η διάρκεια που έδειξε η ομάδα ήταν πρωτοφανής και έδειξε το στίγμα του πρωταθλητή. Γι’ αυτό όλοι πρέπει να χειροκροτήσουν την ομάδα, όλοι πρέπει να μείνουν κοντά στην ομάδα και το τι έχει να κερδίσει η ομάδα στο μέλλον θα το καταλάβουμε όλοι σιγά σιγά, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία και τα παιχνίδια της Ευρώπης, όταν από φέτος με ένα προκριματικό είσαι ήδη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και με δύο είσαι ήδη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι τεράστια τα οφέλη και χρειάζεται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να πιστέψει στην ομάδα Εμείς θέλουμε να επαναλάβουμε ξανά πορεία Τσάμπιονς Λιγκ“.

Like
Share
Tweet