Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπορούμε και θα Πετύχουμε

apoel-funs-gsp_640x480-600x450Σε λίγες εβδομάδες οι ποδοσφαιριστές μας θα μπουν ξανά στα γήπεδα, ξεκινώντας το κτίσιμο του ΑΠΟΕΛ για την νέα χρονιά. Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής ο κάλος κορμός της περσινής χρόνιας θα συνεχίσει και θα γίνουν 3-4 δυνατές προσθήκες για να βοηθήσουν την ομάδα μας να ξαναμπεί στους ομίλους είτε του Europa ή του Champions League. Ο νέος μας προπονητής, Πάουλο Σέρτζιο, γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να επετεύχθει αυτός ο στόχος. Το ίδιο γνωρίζει και η διοίκηση μας τι πρέπει να γίνει για να ξανά εισρεύσει ρευστό στα ταμεία της ομάδας μας. Κρεμόμαστε από αυτούς τους ομίλους, για την βιωσιμότητα μας.

Άπαντες, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας, γιαυτό και οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν αποδεκτεί την μείωση στα συμβόλαια τους με τον όρο ότι εάν μπούμε ομίλους θα τα πάρουν πίσω και με το παραπάνω. Αυτή ήταν μια πολύ καλή και έξυπνη προσεγγίση από την διοίκηση για να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές μας για να δώσουν τα άπαντα των δυνατοτήτων τους για να μπουν στους ομίλους.

Ο προπονητής μας έδωσε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στην διοίκηση που πρέπει να διαπραγματευτούνε και να τους φέρουν στο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για 2 επιθετικούς, ένα μέσο πολύ δυνατό και ένα αριστερό χαφ. Με αυτές της τέσσερις προσθήκες, συν τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας θα γίνει ξανά δυνατή. Μάλλον ο Ατόρνο δεν θα εγγραφεί στην λίστα του Σεπτέμβρη γιατί ακόμη δεν έχει θεραπευτεί και ίσως να μήν προλάβει την προετοιμασία.

Για το κυπριακό πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να το πούμε ότι θα είμαστε το πρώτο και ακλόνητο φαβορί, μετά και με τις οικονομικές κατάστασεις που ζούνε τα άλλα σωματεία. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι φέτος θα γίνει το πολυπόθητο back to back. Έχουμε ακόμη ένα απωθημένο που είναι το double άλλα αυτό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα από τον καιρό που μπήκε στην ζωή μας το Champion League.

Το ΑΠΟΕΛ ενωμένο μπορεί και θα πετύχει τους σκοπούς του γιατί αυτό επιβάλει η ιστορία του. Ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα και να στηρίξει την προσπάθεια του νέου προπονητή και τα μέτρα σύγκρισης πρέπει να σταματήσουν. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε με το τι λένε και γράφουν οι άλλοι, γιατί αυτοί προσπαθούν σπείρουν την διχόνοια στον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Το γνωρίζουν όλοι τους ότι η μεγαλύτερη δύναμη του ΑΠΟΕΛ είναι οι οπαδοί του και προσπαθούν να μας βάλουν σε αντιπαράθεση. Δεν θα τους περάσει όμως γιατί οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θα είναι πάντα ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Like
Share
Tweet