Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέφτσι-ΑΠΟΕΛ (Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012 – 19:00)

Αγαπητά αδέρφια, ακόμα μια φορά δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε δίπλα στο ΑΠΟΕΛ μας σωματικά. Θα είμαστε εκεί ψυχικά να «φωνάζουμε» για τον ΘΡΥΛΟ στο Αζερμπαϊζάν, όπου τα πράματα φαινομενικά είναι πιο εύκολα αλλά απαιτούμε τη νίκη για να έρθει η ομάδα χαλαρά στο Γ.Σ.Π. σε ένα όμορφο αλλά καυτό βράδυ και να τα κάνει ΟΛΑ στους αντίπαλους.

Θα μας βρείτε απο νωρίς στο Timesquare cafe ( τηλ για κρατήσεις: 22832191) στο Παλαιομέτοχο στις 23 Αυγούστου να πίνουμε τις μπύρες και τα ποτά μας και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα ψυχολογικά. Για να μην τρελλαθούμε περισσότερο ελπίζω η Πέμπτη να έρθει σύντομα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!

Κοπιάστε μαζί μας να δούμε την ομάδα μας να ΔΙΑΣΕΡΝΕΙ τους αλλόθρησκους! ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ! Κάνετο όπως ξέρεις ΘΡΥΛΕ μου γιατί πολύ μιλήσαν οι οπαδοί της Νέφτσι και για την Κύπρο και για το ΑΠΟΕΛ!

ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

 

Καλό ταξίδι στα αδέρφια που θα ταξιδέψουν για Μπακού. ΨΗΛΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΑ την Ελληνική σημαία για ευνόητους λόγους.

 

Μην ξεχάσετε ότι εκεί θα είμαστε για εγγραφή μελών του fan club μας, για παραλαβή φανέλων για τα μέλη που δεν έχουν ακόμα τη φανέλα τους και για παραγγελία άλλων προϊοντων μας που θα βρείτε στη σελίδα μας www.apoelpartidarios.com στην κατηγορία ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

Θέλουμε επίσης να βοηθήσουμε για εγγραφές μελών του σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Σημαντικό για εμάς και για εσάς η εγγραφή για μέλος του fan club μας για όλους τους λόγους που μπορεί να σκευτεί ο ΑΠΟΕΛίστας αλλά εξίσου σημαντική είναι και η εγγραφή ώς μέλος του σωματείου μας.

 

 

Like
Share
Tweet