Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ναί ο Πίντο – Ναί και ο Μπίδης!

imagesAνανέωσε ο Έλιο Πίντο για ακόμα 3 χρόνια στην ομάδα μας. Πάμε στα 10 χρόνια Έλιο! Ανανέωση έγινε και με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και οι δύο παίκτες με μειωμένες απολαβές. Είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που οι δύο αυτοί παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα και συμβάλουν και αυτοί στη μείωση του φετινού budget για να βοηθήσουν την ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τις δύο ανακοινώσεις για τους παίκτες:

Για Έλιο Πίντο:

“Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ Helio Pinto.

Αποδεχόμενος σημαντική μείωση στις απολαβές του ο Pinto, υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο.

Ευχαριστούμε τον Helio Pinto για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του και την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. “

**

Για Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:

Συμπεριφέρθηκε ως πραγματικός αρχηγός ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου Φοίβου Ερωτοκρίτου για αναπροσαρμογή στο υφιστάμενο συμβόλαιο του. Ο Χαραλαμπίδης έβαλε πριν από λίγο την υπογραφή του, σε συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον αρχηγό Χαραλαμπίδη για τη θετική ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία.

Εμείς να τους ευχηθούμε μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες και ΨΗΛΟΤΕΡΑ να πάει ο Θρύλος για ακόμα μια φορά! Παίζοντας στην Ευρώπη να ξανακάνουμε το ΑΠΟΕΛ διάσημο σε όλο το κόσμο!

 

13793f06904017d0f7b376712b07c4ed_M

 

pinto_ananewsh0506_640x

 

Like
Share
Tweet